Madamminia Merhaba güzel anneler.Oğlum 1 ay 8 günlük.Harika Haftalar kitabını sipariş ettim az önce.Zeka kartlarını da şimdiden alsam mı diyorum siz ne zaman aldınız ? Ve hangi markayı öneriyorsunuz ? 🙏🥰 Ayrıca öneriniz varsa oğlumun gelişimini destekleyici kitap kart vs. neler alabilirim oğluşuma 👼
Ayb Madamminia merhaba sizi bir posta ekleyeceğim baştan okursanız orada kitap ve zeka kartlarıyla oyun halısıyla ve başka pek çok konuyla ilgili yazı mevcut. Sevgiler
Deletedmom47 Madamminia Dıytoy aldım ben iki aylıktı kullanmaya başladım 4,5 aylık çok çok heyecanlanıyor ve çokça seviyor .Tavsiye ederim zeka kartlarını DIY TOY 🍃
yaseminnduru Madamminia zekaoyuncak.com dan aldım Bebeğim çok seviyor. Sevgilibebek.com da var alternatif olarak.
Arzymn Madamminia zeka kartlarını yemek istiyor benim oğlum, eline verince direk ağıza, vermeyince de mızmızlanıyor ilgilenmiyor,ama dokun hisset kitaplar var, hışırtılı, onları çok sevdi, sizinki de sevecektir
Oaoa Madamminia canım ben sevgili bebek sitesinden 0-24 ay sipariş verdim yarından sonra gelecek o zaman tekrar yazarım.Ama yorumlar çok güzeldi istersen bir araştır
Ayb @Grapegirl @Busrabedirhan @seray35 @sevdee @Ylmzkbra @Dilekbrnc @sulesonmez herkese merhaba etiketliyorum kontrol eder misiniz?