Linamommg Sabah ogle aksam neler verıyosunuz kızlar ben genelıkle avakado yumurta labne karısımı muz oglen corba yaada yogurrt ara oğun ya yogurt ta hero babay kasık mama yada kendı yaptıgım meyve puresı aksam corba sonra mama ıcıyor zaten sabah yıne aynı sekıl uyandıgında
Mom726373 Linamommg yumurta peynir pankek meyve sabahları genel olarak, köfte mücver fırın patates kabak çorbası yayla çorbası şehriye çorbası tarhana semiz otu yemeği bulgur pilavı taze fasulye yoğurt meyve böyle ne bulsam virgül atmayı unuttum🤗
PortakalliKahve Linamommg sabah: yumurta,peynir,zeytin,meyve,pankek,omlet öğlen mercimek,tarhana,şehriye,yayla çorbası ara öğün gerek olursa meyveli yoğurt yada muhallebi yapıyorum akşam da bulgur yada pirinç pilavı,dolma,köfte,tavuk,balık artık ne olursa
Linamommg Mom726373 corbalara ekmek koyuyomusum mıktarı nedır bırde canım bıde mesela yemekler arasına kac saat koyuyosun mama yada sutunu
Mom726373 Linamommg ben blw başladım en başından beri. 20 gün önce sünnet oldu sonra o süreçte bıraktı artık ben yediriyorum çoğunlukla normalde kendi yiyordu o yüzden çorbalar sıklılığını artırdı tabi ben yedirmeye başlayınca. Bulgur vs herşeyi yiyor az az ver bir de yoğurtla karıştırabilirsin korkuyorsan. Anne süti maalesef 6. Ayda azaldığı için mama veriyorum artık sütüm onu doyuracak gibi değil bir iki damla. Sabah 11 de kahvaltı 4,5 gibi yemek yiyor. Aralarda da annem bisküvi yapmıştı onu veriyorum dişlerini kaşısın diye , çorbaları kıvamlı yapıyorum o yğzden ekmek koymuyorum. Ama bebek ekmekleri gördüm ben de yapabilirim keten tohumuyla falan yapılıyormuş bakacağım buna bende