Balkiz20 Kizlar kızımın ateşi 37.5 düşmüyor iki defa serum yapıldı etkisi geçince yine aynı şurup da kullanıyoruz ama fayda etmedi sürekli bu derecede ateş zarar verir mi kızıma doğal yoldan ne yapabilirim bı konuda
ilkgozagrimmmm Balkiz20 Biz ayaklarının altına limon sürdük birde sirkeli çorap giydirdim. Ama çorabı kuruyınca tekrar ıslattım. Eklem yerlerine ılık havlu koyduk. Çorabı çıkardım daha sonra birde üşütmemek için
Balkiz20 ilkgozagrimmmm 3 buçuk aylık canım ilk idrar yolları enfeksiyonu var di şimdi kanında enfeksiyon çıktı
Balkiz20 ilkgozagrimmmm İnşallah canım dualarınızı eksik etmeyin yavrumun iştahı falan gitti emmek bile istemiyor artık
ilkgozagrimmmm Balkiz20 Burnunu temizleyin mutlaka bizde şimdi öyle yapıyoruz ağlasa bile. Temizlememize rağmen tıkalı.İnşallah iyileşsinler hepsi
ilkgozagrimmmm Balkiz20 Çok iyi anlıyorum sizi . Bizde kıyamıyoruz gördüğü gibi ağlıyor. Ama hastanede hiç acımadan yapıyorlar emin olun. En azından evde daha iyi öyle düşünüp yapın. Yoksa daha zor atlatıyorlar. Biz mecbur öyle yapıyoruz