Rojdaalma 4.5 aylik bir kızım var bazen günlerce kakasini yapamıyor kolonoskopi de yapıldı temiz çıktı böyle olup da düzelen bebekler var mi acaba ???
Gulom34 Rojdaalma biz düzeldik ama ne çektim sorma yani çatlayana kadar ağlamalar fitiller şuruplar düzeldi şükür
GmzSnn Rojdaalma bağırsakları tembel olabilir bu bir sorun değildir 10 günü geçirirse yapmaz ise o zaman bir sorun olur siz tedirgin oldukça psikolojik bebekler hisseder daha uzar bırakın poposunu uyarmayın kendi istediğinde yapsın !!!
Hafsasare Rojdaalma benim kızım da aynı durumda 4bıçuk aylık bebeğim gün tam 11gün oldu hala yapmadı ilaç fitil de vermek isteniyorum ama napıcan bilmiyorım si hangi bölüme götürdünüz kolınpskopi için bi de zor bi işlem mi
belinaybeyza Rojdaalma ayni sorun bizdede var cocuk cerrahina gotrdk makat darligi ve catlak var dedi napicaz hic bilmiyorum 24 saat icinde yapmazsa fitil ver dedi
Hafsasare belinaybeyza ama şimdiye kadar normal yapıyordu siz de de öyle mi YAni üç ay normal yaptı yine makat darlığı mı oluyor tedavisi ne peki
belinaybeyza Hafsasare ilk basta normal bi sekilde yapti sadece gaz problemi vardi snra surekli kabzlk sorunu basladi lavman yardimiyla yapiyodu sadce cock cerrahi makat darligi var dedi