Didoo0408 Oğlum 11 aylık yazlığımız var oraya götürcem ama çok tırsıyorum. Denizde hasta olur diye acaba denize götürsem mi götürmesem mi bana yardımcı olun annişler
Candy1907 Didoo0408 götürün ama uzun süre kalmasın. Bir de çıkarınca üstünü ve bezini değiştirin. Panço kullanabilirsiniz. Dikkat edilirse sorun olacağını sanmıyorum
Nohutannesi Didoo0408 ben de gittim 11 aylıktı. Müslin pançolar var onlardan alın ceniz sonrası rahat edersiniz. Mayo bezi de denizden çıkarınca değiştirirsiniz. Üşütme durumu olmaz ben hatta duşlarda yıkadım oradaki sular daha soğuk oluyor problem olmadı
Laden Didoo0408 ilk 4 aylıkken sokmuştum kızımı denize. Üşümedi hastada olmadı. Denizden çıkarınca ılık suyla vücudunu yıkayıp hemen giydiriyorum ben hiç üşümüyor☺️
Didoo0408 Laden Nohutannesi Mandalinbebeksu Candy1907 Ah_neredeee_vah_neredeee ayyy vallahi çok rahatladım allah razı olsun 😍😍
Mandalinbebeksu Tatilden yazıyorum oğlum 9 aylık 😃 denize girdirdim çok tedirgin olma zaten ne kadar duracak ki rahat ol canım tuzlu su iyi gelir