Prensesannisii Kızlar sağ göğsümün sağ tarafa doğru üst kısmında sertlik var sağdım süt az geldi ve o sertlik geçmedi bebeğimi de emziriyorum sadece nedir bu nasıl geçer sütümün gelmesini mı engelliyor 😔
EceEgemen28 Prensesannisii cnm mastit olmuş olabilir sıcak havlu koy yukarıdan aşağı çekerek masaj yap süt aşağı insin ve bol bol emzir emziremiyorsanda 1.5-2 saatte bir sağ mutlaka şişince ağrısı çok oluyor kötüleşmesin
Ezgiiiiii Prensesannisii kavanozu sıcak suyla doldur havlu sar etrafına göğsünde gezdir sıcak iyi geliyor hemen indiriyor memeyi rahatlatıyor ben öyle çözdüm o sorunu sıcak değince masaj yap
Gokats2006 Prensesannisii ağrın var mı? Mastit olmuş olabilirsin. Duştayken ılık su tut. Youtube dan göğüs masajları var onları yap. Çok iyi geliyor
berenduha Prensesannisii süt birikmiştir canım duşun altında memelerine masaj yap ve sık sık emzir bebeğini geçecektir
Aminisinannesi berenduha okdr dogru dedinki krske herkez farkinda olsa anneleri rahat biraksa bebek emdikce sen bebegine baktikca süt cogaliyor hem anne bebegine göre sütü ayarliyor Allah vucudumuzu mükemmel yaratmis hic kötü düsünmeyin yetmez sütüm diye düsünmesin kimse☺️
Selin01- Canım duş altında tut biraz ara ara göğsünü yıka tıkanma olmuştur açılsın sıcak suyla yıka süt memede biriktiği için de sütü sağ ve dök göğsüne masaj yap su altında açılsın süt kanalları
Aydonika Prensesannisii Sıcak havlu koyup masaj yap sonra sıcak duşa gir orada da yap masaj gider o sertlik canım korkma
berenduha Aminisinannesi bence anne olarak biz de bebeklerimizi rahat bırakmalıyız sürekli bebeğim doyuyor mu sütüm yetiyor mu diye düşünüyor çoğu anne bu çok yanlış bana göre
Prensesannisii berenduha normalde öyle düşüncelere kapilmam şuan olağan dışı bir durum geliştiği için kapıldım. Sütümü sağdım az akti o sebeple sertliğin sütün akmasını engellediğini düşündüm
Aminisinannesi berenduha aynen öyle bebek ac olursa kendini belli eder her bebek farklidir benim kizim basta 5fk emiyorfu uyuyordu bende inatla vermiyordum uyuyorsa rahat demekki yeterli icti
Gokats2006 Prensesannisii ılık kompleks yapın oraya. Benim de oldu bi kovanın içine sıcak su doldurdum yemeniyi batırıp sonra göğsüme kompleks yaptım. Birde göğüs masajı