cemreninnannesii Kızlaarrr merhaba 8 aylık bir kızım var kırmızı biber tadımı yapmıştık 6.ayda sevdi ama artık kırmızı biberle tarifler yapmak istiyorum bakındım öyle ama yok bulamadım sizin bebeklerinizin sevdiği tarifler varsa öneriye açığımmm😊
Nefeshiramm cemreninnannesii bebeği bilmem ama kırmızı biberi tavada hafif kızart üzerine sarımsaklı yoğurt çok güzel oluyor 🤣🤣🤣🤣
Honki_Ponki cemreninnannesii Kırmızı biber az suda pişir sonra az tavada unu kavur ve et suyu kuy canım biberide bilendir yap içine kat o sekilde vere bilşrsin belki kaç aylık oldu buarada bebegin bu tarifi verdim ama
Mervezem cemreninnannesii yumurta sarısını omlet yiyorsa ben kırmızı biberli omlet yapıyorum, sebze çorbasının içine koyuyorum, kabak yemeginin içine koyuyorum minicik minicik☺️
zeynepbalci cemreninnannesii bi videoda görmüştüm anne biber patates havuç vs suda pişirip bilendırdan geçirmişti ben yapmadım henüz bebeğim küçük 🤗
RuzgarMommys Ben yemeklerin icine rondodan gecirip koyuyorum renk versin diye. Bide domates ve kirmizi biberli corba yapabilirsin tarhana gibi oluyor
Bellatrixxx cemreninnannesii omlet yapıyorum ben de. Çok seviyor kırmızı biberi. İnternette çorba tarifi de görmüştüm ama yapmadım.
Muhasebeciana cemreninnannesii ben kirmizi biber varsa tatli yesil biber patates havuc ve yesil kabağı kemik suyuyla haslayip sebze corbasi olarak veriyorum canim