Basakaydn1 1 aylık olduk bugün aşıda hemşire tarttı oğlum 3 kilo 60gr doğdu bugün 4kilo 485 gram geldi boyu da 50 cm den 57 cm olmuş normal mi kızlar iyi mi tesekkur ederim simdiden
Sevgi1 Basakaydn1 oo boyu uzamış 😬 bizim de 4 buçuk kilo bir aylık bez 2 noya geçtim ben ama sanki erken mi geçtim bilmem
Gulom34 Basakaydn1 kaç kilo olmasını hedefliyordunuz 7 kilo falan mı zaten iyi olmasa hemşire belirtirdi annelerin moralini bozmayın iyi mi boyu kilosu diye
Merve_kozz Basakaydn1 bizimkide 3 kilo doğdu 3600 olmustu ama 45 cm den 52 cm olmustu bizimkide boya gitmiş 😊 seninkinin maşallahı var 🥰
Uras Benim bebeğim 3500 doğdu bir aylik kontrolunde 4000 kiloydu sadece anne sütü ile doktorumuz iyi sıkıntı yapma mamaya gerek yok dedi
Mahza Uras benim Bebeğim 4 kilo doğdu. İlk ay kontrolünde 4.500 dı.simdi 1 ay 22 gönlümüz 5 kilo olmuş. Dr çok az 6750 gr olması lazım dedi. Dr sasırmıs olmalı heralde. Hatta haftaya gel tekrar almazsa yeterince mamaya başlarsın dedi. Bence Dr sasırdı değil mi? İçim içimi yiyor
Uras Jelibon siz böyle deyince benim bebeğim in kilo alımı az gibi geldi bana 3500 doğdu sonra 3200 e düştü aylık kontrolde 4000 kiloydu az mi sizce
SevcanEbrar Boyu 7 cm birden mi uzamış bence sağlık ocağı yanlış ölçtü. Kilosu gayet iyi maşallah ayda en az 800 gram alması lazım.
Gulzar SevcanEbrar benim oğlumda da öyleydi doğduğunda 3.700 kilosu 55 cm boy 1 ay sonra 5.700 kilosu 62 cm boy😄
Gulom34 Uras ilk doğunca o şekilde düşebiliyor gayet iyi çok şükür sağlıklı olsun yavrunuzda kilo çok önemli değil normal seviyelerde seyrediyorsa gelişim açısından da rahat olur tombul bebek kıçını kaldıramaz yerden 😌
Asafeymeninannesi Gulom34 morali bozulan anne içeriği gördüğü zaman okumasın. Yada dur Bi bakınayım okuyayım diyen annede sonunu düşünerek hareket etsin. Hayır yani cidden tuhaf tuhaf konuşacaksınız diye post açamaz hale geldik!! Başlığı mı gördün haydaa bak yine de ve geç yani zor değil. Bir kaynana eleştirme postu nasıl sıradan ve eğlenceli geliosa bu tarz postlarda siz ve sizin gibi annelerimize öyle gelsin..
Uras Merve_kozz bizde 48 cm boyu 54 olmuştu demek ki kilo düşük de olsa boyu fazla uzayınca sıkıntı olmuyor
Aslii123 Merve_kozz sizinde demi bebeğimiz 45 cm dogdu benimde 45 cnm doğdu cok üzülmüştüm neden buakdsr kısa doğdu diye ama uzamış baya masallah benimde 2 gün sonra 1 aylik gidip olcturucez
Sare_mina Zaten anlamıyorum bnde, bebekler ilk 3 ayında 1 ve 1 bucuk kilo arasında alır bu normaldr zaten. abartı bır kilosu yok. İyi normal. Sağlıkla buyutun
Merve_kozz Uras doktorum zaten bebeğin gelişimini sadece kiloyla bagdastırmayın dedi kimisi boyuna uzar kimisi tombiş olur dedi 😊
elisahira Basakaydn1 maşallah gayet iyi bence de bizde 1ay 17 günlügüz 6 kiloya yaklaştık sanırın en son 5.500 dü
Bebeggimm elisahira bizde 1 ay 13 gunluguz 6.500 kilo sizinki de iyi almış doktor çok fazla alıyor dedi mi size de bizim doktor çok almış dedi bidahaki gittiğimde emmeyi azalt der diye korkuyorum