Minico Merhaba kızlar bebeğim için ek gıda alışverişi yapıyorum pekmez konusunda bilgisi olan annelerden yardım istiyorum oğluma hangi pekmezle başlamalıyım kaçıncı ayda üzüm veya keçiboynuzu pekmezi verdiniz?
Dn123 Minico kayinbalidem ler üzüm ve dut pekmeezi yollamislardi yogurtlarina falan katıyorum. Bir çay kaşığı karadut özü veriyorum her gün keçiboynuzu özü var onuda pankek e falan katıyorum. Soğuk sıkım alın kaynatılır yapılanlardan degil
fatosd36 Minico keçiboynuzu pekmezi vericem bende 7.ayında tavsiye etti doktorumuz ama sağlık ocağında ebe 6.ayında ver dedi
sennurinci Dn123 kaç aylık bebeğiniz 6 aylık kızıma da verebilir miyim sizce keçiboynuzu veya dut özü
Dn123 Asel-pinar 6 aylikken dut pekmezi yada özü ile başladım ben özellikle dis dönemlerinde kara dut özü nü damaklarina bile sürdüm ağrısını alıyor. Keçi boynuzuna 1 yaşından sonra başladım cunku ağır bir tadı var. Ama karadut üzüm yada dut verebilirsiniz . Meyve purelerine pankeklere tatlıların a seker yerine falan
Dn123 sennurinci 6 aylikken dut pekmezi yada özü ile başladım ben özellikle dis dönemlerinde kara dut özü nü damaklarina bile sürdüm ağrısını alıyor. Keçi boynuzuna 1 yaşından sonra başladım cunku ağır bir tadı var. Ama karadut üzüm yada dut verebilirsiniz . Meyve purelerine pankeklere tatlıların a seker yerine falan
Katarsis Keçiboynuzu ve dut kullanıyorum hemen hemen her öğünune kullanabilirsiniz dedi doktor soğuk sıkım ve organik alın ilave şekersiz oluyor
Minico bburcu altı ay için keçiboynuzu ağır dediler bende alacaktım hünnap’ın ancak iptal ettim, siz bir sorun yaşamadınız değil mi
Minico Aalya hünnap almayı düşünmüştüm keçiboynuzu ağır dediler altı ay için siz kullandiniz mı acaba
Aalya Minico fazla tüketimi erken ergenliğe sebep olur yazıyor bazı yerlerde. Ara sıra verdım ben sürekli degil. Orhanik dut pekmezi varsa ondan da alın onu verirsiniz