Elifim1 Merhaba anneler puset aldım kızım 38 günlük ama çok çukur oturuyo gibi oluyo şimdi kullansam bi zararı olur mu ne zaman kullanmaya başladınız?
Uykusuzhayat Elifim1 pusetin ortasına yenidoğan için aparat ver minder gibi yada battaniye koyabilirsiniz direk koyarsanız bebek büzüşür
Saliha0540 Elifim1 doğduğu gunden beri kullanmaya basladik biz.altina minder sererek.simdi 5 aylik olacak hala pusetteyiz
Serpilay Bu ana kucağı da çok iyi hem rahat içine düşmüyor oynarken salınıyorda eğlenirken uyuya kalıyor https://www.instagram.com/p/BwUkBTlHBXH/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1wxwyiyqimynj
yaseminnduru Elifim1 doğduğu andan itibaren kullandım. Ana rahminde ne hallere giriyorlar pusetteki duruş şekli seni korkutmasın ince bir battaniye serebilirsin istersen.
GmzSnn Elifim1 düz ise zemini pusetin ilk günden itibaren koyabilirsiniz düz zemin değilde biraz bükükse 2 aydan sonra koyun yenidoğan bebekler düz zemin dışında oturma şeklinde zorlanırlar 🙄
Ayse92 Elifim1 canım benm ki de aynı senin ki gbi o yüzden kullanmıorm rahatsz eder die benmki de 20 günlük
Liyaa Elifim1 doğduğun günden itibaren kullandık ben e bebekten içene yerleştirilen aparat var ondan aldım normalde anne karnındaymış hissi versin diye çökükmüş ama içim rahat etmedi 4,5aylık olana kadar kullandım aonra boydan dolayı sığmadı kızım
AygulSina Elifim1 dogdugu andan itibaren kulaniliyor onlarin aktinda bi parcasi olmali tam oturuyor gibi durmasin diye sungerden bisey o var mi sende
defnesmoms Elifim1 doğduğundan beri kullanıyoruz ilk başlarda öyle duruyor ama çok rahat uyurdu bebeğim
Minikheyecan Elifim1 puset minderi alın n11 de var ben ondan alıp kullandım 4 aylık oldu hala kullanıyorum markası sevibebe idi. Diğer türkü çok çukur oluyor