Aysegulmina Kızlar kızım 3 ay 2 günlük 2 gün önceye kdr sütüm enazndan aksama doğru azalirdi simdi öğlene süt bitiyor sanki neden böyle oldu anlamadim bol su içiyorum boş boş emiyor süt inisini hızlandırmak için n3 yapmak lazim
Kubra4745 Aysegulmina aynen bize 3 ay 2 günlük olduk bende de öyle oluyor nedendir anlamıyorum bazen çok oluyor bazen bitiyor gibi
D-Ayyildiz1 Aysegulmina aynı durum bende d3 var 93 gunluguz yetiremiyorum boşa çekiyor günde bir kere mama veriyorum genelde de yatırırken . Dinlendirmiyor ki süt biriksin. Sırf süt olsun diye 5lt su içiyorum gece gündüz yemedigim irmik o bu kalmadı olduğuna yediğim bana yaradı mahvoldum diyete başlamam lazım emzirmeden sonra ki isim😕
Aysegulmina Kubra4745 bnmde oyle solgar kullanıyorum bezleride idare eder sıcaklardan çok olmuyor 3 bez anca degistiriyorum
Balogluubusraa Aysegulmina günde 3 kez içiliyor ben çok arttirdigi için 2 kez iciyorum normal hap gibi
Zhranne Benim kızımda 4.5 aylık son zamanlarda sütüm azaldı zaten kızım çok da kilo alamadı en son 6 kiloydu takvite de kullaniyorum ama cevremin baskisiyla mama vermeye basladim. 😢
Aysegulmina Zhranne 4.aydami 6 kiloydu benim kizimda 3 aylik 26 sında kontrol var bakalim kaç olmuş 2 aylikken 5kgdu bnmkide
Aysegulmina D-Ayyildiz1 Bnde kilo aldım ya süt olsun diye ilk defa 70 i gördüm ki ben 58 kg ile hamile kaldim nasıl vercem o kilolari bilmiyroum
Zhranne Aysegulmina evet 4 aylık kontrolünde 6040 gramdı. Doktor normal dedi ama benim için pek rahat değil
D-Ayyildiz1 Aysegulmina bende battım korkuma tartılmıyorum bu neden bole oluyor acaba sadece beni emsin istiyorum ama olmuyor su son zamanlarda doymuyor sınır oluyorum
Aysegulmina D-Ayyildiz1 2 aylıkken mi bnmkinden ıyiymis yine😂 bnm kız 5kgdu 2aylikken ilk ay 1100 aldı 2.ay 800 simdi kaç aldı bilmiiorum pzt gtcez bizde