Elifates Merhaba sevgili anneler oglum 5 aylık sunnet ettirmek istiyorum anadolu yakasinda oneriniz var midir simdiden teşekkürler
Deletedmom_36 Elifates Kurtkoy emsey hastanesinde cocuk cerrahi var ismini bilmiyorum cok yakin komsum ogluna yaptirdi memnun kalmisti☺️
Mlkrsln Pendik Ersoy hastanesinde üroloji doktoru Ali beyde yaptırdık memnun kaldık instagramda acıtmayan doktor diye yazıp bakın sayfasına isterseniz
Elifates Mlkrsln ay cok sevindim tekrardan gecmis olsun ben de hemen yaptırmak istiyordum fakat 19 gun yogunbakimda kaldi haliyle ertelemek zorunda kaldim 😢 ne kadardi ucreti
Deletedmom_36 Elifates sorarim canim ama ucret hakkinda birsey diyemem cunku komsum 2 sene once yaptirdi☺️☺️
Deletedmom_36 Ay bide esimin yengesi oglunu sunnet ettirdi pendik yuzyilda orasi uygundu fiyat olarak ama oda 1 sene once yaptirdi memnun kalmisti☺️
Elifates Mlkrsln insallah canim valla sunnetin bile bin bir cesiti var klipsli lazerle dikisle vs hnagisi daha iyi bilemiyor insan
Mlkrsln Elifates canım benimki eski usul oldu dikişli vallahi o kadarını araştırmadım iyi bir üroloji doktoru olsun istedim sadece