hllglck Morusevenanne Mama sandalyemiz bundan ama henüz 4,5 aylık olduğumuz için kullanmaya başlayamadık. Şimdi ölçtüm oturmak için olan borunun uzunluğu 25 cm. Yer sofrasında da oturulabilir bir boyut bence.
hllglck Morusevenanne Rica ederim ne demek ☺️ bir de yukarda başka yorumunuzu gördüm de bunun da aynı şekilde tepsisi bacakları çıkıyor. Benimki henüz kolisinde duruyor kurmadım daha ☺️
Morusevenanne hllglck biiz de 4 bucuk aylıgız en son aldıgım yatak 1 ayda gelince bunu şimdiden almak istiyorum
hllglck Morusevenanne Yatağı nerden aldınız bilmiyorum ama mama sandalyesi için e-bebek te sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ama erkende alabilirsiniz tabi eninde sonunda alınacak yani ☺️ şimdiden hayırlı olsun
Morusevenanne hllglck yataştan almıstım üretiliyor diye 1 ay sonra gönderdiler. Çok naziksiniz teşekkür ederim 🌺
Erencinarinannesi Damalakkoo arkadaşın mama sandalyesini kullandık english Home un normal mama sandalyesi valla iki çocuk büyüttü 2 daha büyütür sapasağlam duruyor oğlum 2 yaş 20 günlük
Minikkusuumm Damalakkoo baby force 1 ay önce aldik aslında annemlere almistim eve daha kaliteli bişey alirim diye düşünüyodum ama evde kullanıyorum 1 tane daha sipariş vericem trendyoldan almistim civilin ürünü 132.99 tl😁