MREMRE Kızlar 34 gün sonra doğumum varr , hangi hastanenin ücreti ne kadar fikir verir misini yakın zaman da doğum yapan varsa, şehir Hastanesi de olabilir
Mom07262 MREMRE yakınım Dünyam hastanesinde yaptı 1 ay önce takipli 3.500. Bende orada yaptım geçen sene 2.300 vermiştim takipli
nur_ege MREMRE 2 gün önce Acıbadem de doğum yaptım kesinlikle tavsiye ederim ilgi alakaları harikaydı çok memnun kaldım hastane hizmetinden
Mom07262 MREMRE öyle gerçekten rabbim yardımcın olsun. Ablam şehir hastanesinde planlı sezeryan oldu aşırı memnun. Benimki tam pandemi dönemiydi riske atmadım özelde oldum doktorum Aynur Simur çok çok memnunum. Şiddetle tavsiyede ederim imkanınız varsa gidin derim
MREMRE Mom07262 peki şehir hastanesinin şartları nasıl, doğumdan sonra yanında kim ve kaç kişi kalabiliyor, acaba kızım kardeşini görmeye yanıma çıkabiliyor mu
Mom07262 MREMRE valla ablamın yanında annem kalmıştı belirli bir hasta görüş saati var yakınları falan gelip görüyor 1 saat işte
Mom07262 MREMRE ya evet normal olunca şehir hastanesi sıkıntı ablamın ki planlı sezeryandı o yüzden gün belirledi doktor geldi yaptırdı doğumunu takip etti 1 gün gitti. Normal olunca sadece ebe geliyor birde iyi mi olur kötü mü şansa bırakmamak lazım
Birnazz Ben Tekden de yaptım 3.000 liraya özlem katırcı diye doktorum memnun kaldım yani sezeryan oldum