Sevgi1 Bir aylık bebeğim var sürekli kusuyo ne zamana kadar azalır yada biter hergun çamaşır yıkaniyo bebeğinkiler ve bizkmliler ( bizim üstümüzde kusuyo) 😂 🙀** durumlar böyle
Defnetostos Sevgi1 reflü olabılır cnm bizimki doğduğundan beri kuştu 2 ay sonunda çocuk gastrorntolojıje götürdük. Her tetkık yapıldı doktor ar mama önerdı sonra anne sütünde kusmaua başladı onun içinde bebekac gold tchikener verdı 10 gündür kusmuyoryz
Umayumayumay Sevgi1 durumlar aynen böyle 😂 sütü içiyor maksimum yarım saat sonra vöghhhh. Hayır yıkadığım falan da bir şey değil süt yaramayacak diye korkuyorum 🙄
Sevgi1 [silindi] dimi azalıyor diye biliyorum sonra yegnmde öle olmuştu hatirliyom biraz bı ara çok kustu sonra kesildi
shachi Bebeğim ilk 10 günden sonra kusmaya başladı şuan 3 aylık hala kusuyor. Dr kilo alımı iyi diye kusmayı önemsemiyor, fazlasını kusuyordur diyor ama böyle bir fazlalık olamaz..
Martannesi03 shachi buna bende katılıyorum piskolojim bozuldu artık az az sık sık emziriyorum ödüm kopuyo hepsini kusucak diye 😣
Sevgi1 shachi uf kussa iyi de günde 4 kıyafet cikariyoz o da bnde bazen siliyom geciyom koltuklara bile kusuyo bazen balgamli gibi kusuyo bazen süt gibi
shachi Sevgi1 bizimde öyle maalesef.. günde en az 3 tişort atlet değiştiriyorum bebeğimin değiştirdiğim koyafetlerini hiç saymıyorum😕hergün bir makine çamaşırımız mutlaka oluyor
GmzSnn Sevgi1 bebekten bebeğe değişir bazılar yenidoğanda kusar bazıları ek besine geçince bazıları elini ağzına sokar kusar
Sevgi1 GmzSnn eldiven takiyoz ztn ya ağzına o kadar sokamiyo tırnakları çok batiyo yoluuo bizi🤣 tirnaklari da kucucuk nasıl kescez bilmem ona da sonra ayrı bı post accam 😬
Sevgi1 Sumeyyee insnin ustune 😂 babasi ise gitcek aliyo kucana iş kiyafetine kusuyi ben yeni bişi giymeye korkuyom
Sevgi1 Sumeyyee geçen adam bana iyy kusuk kokuyon dedi opmedi 😂 çok üzüldüm 😫 az kusunca bnde siliyom bazen cikarmak zor geliyor