salatalik_bey Günaydınlaaaaaarrrrrr 💃💃 Bebitolarınızın doğum günü konseptini, fotoğraflarını paylaşın da bize de fikir olsun. Bi de süsleri nereden aldınız. He türlü tavsiyeye açığız. Cağğğğnımmmm annnelllerrrrr hadi yıkılsın forum 😆💞
salatalik_bey DamlaDorukhan 😆😆 bebeğim beşiğinde yatıyor evimin her yeri her yerde misafirler var onlarla ilgilenmem gerek ve ben yattım forumda takılıyorum. Enerji sıfır ama mutluyum. O enerjim yansımıştır belki biraz. Bi de kızımın Bi yaşı geliyor onun heyecanı var. Ama kimse bana yardımcı olmadı forumda 😞
salatalik_bey Deletedmom0099 Ba yıl dım 🥰🥰 link error verdi açamadım ama. Hangi sayfa nereden aldınız yazsanız daha iyi olur gibi
Sirius-10 Ben trendyoldan almayı düşünüyorum bizim de az kaldı bir yandan da fotoğrafçı araştırıyorum😊çok büyük bişey istemiyorum ama sade olsun pastel tonlarda bi konsept bu balon setini beğendim https://ty.gl/ihqtfwo
salatalik_bey Sirius-10 ben de sade düşünüyorum. Linkleri açamıyorum. Sorun yaşıyorum göremedim beğendiğiniz konsepti
Deletedmom0099 salatalik_bey evet bi tanesi set ama içinde balon masa örtüsü masa eteği tabak bardak çatal kek standı peçete patlamış mısır kutusu ve bayrak vardı diğerleri ayrı ayrı
salatalik_bey Sultangul ama forumun anneleri bugün çok durgubkar başka zaman olan yıkılırdı buralar. Keşke başlığa linç var koşun deseydim 🤣