Begooo Yasemin4224 herhangi bir uyaranla uykuya geçişi doktorlar önermiyor ama kullanan anneler vardır mutlaka yazarla görünce. O zaten sadece uykuya geçişi kolaylaştırıyor diye biliyorum devamlılık sağlamıyor sanırım
Yasemin4224 10sare benm kızım da çok zor uykuya dalıyor ½ saat ayağımda sallıyorum yavaşça yerine koyuyorum 10 dakka sonra uyanıp ağlıyor
10sare Yasemin4224 sallamayı bırakın derim ever zor olabilir ama başarabilirsiniz çünkü salladıkça mayışır bırakınca uyanır piş pişla kucağınızda uyutmadı deneyin
Alparslaninannesii Yasemin4224 benimki de öyleydi kundak yaptım bide istemediğim halde mecburen yanıma yatıyorum öyle emziriyorum canım iyice uykuya dalınca anne yanı beşiğimiz var ona koyuyorum öyle uyuyor bazen yanımda uyuyor 57 günlük olduk bizde
Yasemin4224 10sare kundaklayıp kucağımda uyutmaya çalıştığımda uyumamak için çırpınıyor bende ayağıma alıp sallıyorum öyle uyutabiliyorum tam bir cadı
Anekdot Yasemin4224 3 aylik oldu benim kizimda hep uykuya dalmasi cok zor. O dediğiniz ilac nasil bisey