Birgaripanne Kuzeytooo Biz de çok kararsızız. Bodrum tarafının genelde denizi soğuk, didim çok kalabalık. Bir de otelde bebeğe ne yedirilir ki? Her sene gittiğimiz bir otel var. Orada da ne yedireceğim diye kara kara düşünüyorum.
[silindi] Kuzeytooo Bende bekliyim öneri gelecek mi? 3 aile villa kiralamayı düşündük ama otel çok daha rahat olur yeme içme bakımından.
Yasedem Kuzeytooo mesleğim seyahat acenteciliği büyük firmada çalışıyordum hamile kalmadan önce talepleriniz neyse ben size öneride bulunabiliriim ☺️
ZeynepAdam Bende suracikta bekleyeyim.:) didim dusunuyoruz buyuk ihtimal haziran ortasi gibi gidicez. Hem duyu sicak hem ruzgarsiz oldugu icin orayi tavsiye ettiler.
ZeynepAdam Birgaripanne bebek menusu cikaran oteller car onlara bakiyorum bende. Bodrum istedik bizde ama ruzgar korkuttu beni.haziran ayinda benimde kizim 10 aylik olacak. Oyuzdn bebek bufesi bebek dostu olan otelleri tercih etmek gerek bence.
Birgaripanne ZeynepAdam Hangi otel var ki? Benim bildiğim 2 otel var. Onlar çok pahalı bizim bütçeyi aşar.
Sevdasoylu ZeynepAdam bebek menüsüde çıkarsa ben olsam pek güvenemezdim tazemi değilmi bilemezsiniz ki
Birgaripanne Merve_kozz Ek gıdaya geçmemiş olacaksınız şanslısınız. 😊 onun haricinde sıkıntı olmaz zaten.
ZeynepAdam Birgaripanne the roxy otellerinde cocuk bufesi var ama oteli arayip kesin bilgi almadim oralar daha uygun vanesa palm wings e gore. ;) aklinizda bulunsun derim.dogrusu 4 5 gun icin o kadar oarayi vermrk bana koyuyor ki calismiyorum suan bizi de zorlar.
ZeynepAdam Kuzeytooo evet bulmasi zor zaten benim is arayisimdan dolayi karar verip de alamadik bakalim bu yaz kesin tatil yapmaliyiz gecen yaz dogum oldu oncesi yogun calisiyordum gidemedim oyle boyle derken tatil namina bisey olmadi dogrusu sikildim gezmek sart 😉😁
Yasedem Kuzeytooo sentido lykia ya bakabilirsiniz bebek menüsü var puan olarak da iyidir yada otelpuan.Com sitesine girin orda otellerle ilgili gerçek yorumlar var çalıştığım firmaya bağlıydı yöneticiliğini yaptım ekip arkadaşlarımla beraber ordanda otel bakabilirsiniz
ZeynepAdam Sevdasoylu bilinmez ama kizim tuzsuz yagsiz yiyecek kivama gelir diye dusunuyorum en azindan illa biseyler bulunur yemek icin. En olmadi aklimdaki fikir evden 3 4 gun icin yapacagim corba muhallebi tarzi seyleri goturmek.buz kaliplarina sarip yolda gotururum diye dusundum.
AliyeAsel Kuzeytooo biz paloma resorta gitmiştik balayında ama tamamen bebek destekli bi oteldi canım seneye bende gitmek istiyorum Allah izin verirse fikir olabilir sana ☺️