Sinoo61 Merhaba.. Dünden beri kızımın burnu tıkanıyor.. dün bütün gece uyuyamadı bugün de öyle tıkanıyor biraz ağzından nefes alıyor dönüyor ağlıyor mahvoldu yavrum.. doktora götürdüm ağrı kesici ve sprey verdi boğazında hafif kızarıklık varmış ciğerlerde hırıltı yokmuş şükür.. burun tıkanıklığını çabuk geçiren farklı bir yol bilen var mı? Lütfen yardım edin 😔
hirosima Sinoo61 geçmiş olsun kuzuya. serum varya burnuna sıkıyosun temizliyo onlardan almanı tavsiye ederim. Dr genelde sprey önermiyor nası verdi ki beyine zarar veriyor diye serum veriyolar tuzlu sumu ne şırıngayla sıkıyosun YouTubeda videoları var hatta bütün pislik suyla dışarı çıkıyor onu al yarın zararsız hem
CerenCyln Sinoo61 geçmiş olsun, ben de aynı durumdan muzdaribim. Hatta şimdi eşim arkadaştan hava makinesi alacak. 4 aylığız, hiç kıyamıyorum yatarken hırıl hırıl bu gece 😔
Alya88 Sinoo61 vallah canim o burun olayı çok kötü bizde on gün önce aynı sizin gibi hastalandık burnu hep tikaliydi ama bizde çok sümük vardi vallah hiç bir şey fayda etmiyor bol bol serum fizyolojik ile temizledim anca daha yeni toparladı yani zaman ihtiyaç var burun kolay toparlanmiyor malesef
Sinoo61 hirosima kendi doktorumuz yoktu bayram diye devlete gittik o verdi.. yarın alayım çok teşekkürler
Sinoo61 CerenCyln biz de bugün onu konuştuk eşimle.. iyi gelir mi acaba diye.. görümcem nane kaynat odaya koy iyi gelir açılır dedi.. yaptım ama bence etkisi olmadı 😕
Sinoo61 Esilaesslim yaptırdım bazen günde 2 kere yaptırıyorum.. ayaktayken daha iyi sanki.. uyurken çok tıkanıyor..
CerenCyln Sinoo61 dün gece 1 kere yaptım rahatladı, hastanede de bu tedaviyi yapıyorlar. Eğer ilerlerse o balgamı sökülmezse ciğere inip enfeksiyon riski olabilir. O zaman antibiyotik kullanması gerekebilir, dikkatli olmak lazım
Neslialp Bizde aynıyız 1 ay olacak hemen hemen . Sürekli fizyolojik serum ile temizliyorum . Öksürük de başladı . Cold mix mavi kutu var ondan alın yatağına damlatın nefesi açılır . Ben temizledikten sonra öyle yapıyorum .aspiratör ile de çekiyorum burnunu ama çok sık yapmamak lazım