Havuc patates kabak brokoli püresi verebilirsiniz.
Baby01 Merhaba. Verdiginiz miktar cok az değil. 6 ay tadim ayidir. Tatması onemli yemese bile olur.Havuç patates kabak brokoli ile baslayabilirsiniz. Corba olarak vermeyin bence hem besin orani cok az hem sonra pütürlüye gecmek asiri zor olur. Saydigim sebzeleri buharda haslayip püre seklinde verebilirsiniz. 3 gun kuralini duymussunuzdur. İlk kez verdiginiz her besini allerji yapıp yapmadığını anlamak icin 3 gun boyunca az az hergun biraz daha cogaltarak veriyoruz. Ornegin havucu ilk kez veriyorsaniz ilk gün 1 cay kasigi 2. Gun 1tatli kasigi 3. Gun 1 yemek kasigi gibi. Saydigim sebzelerle baslayip sirayla mevsim sebzelerinden verebilirsiniz. İçine hakiki zeytinyagi da eklerseniz kabiz olmasini onler.Erken verilmemesi gereken sebzeler var onlari da araştırın mutlaka.Meyve ilk baslarda cok tercih etmiyoruz sekerli besinlere alisip sebzeleri reddetmesin diye. Ben başından beri kendi mayaladigim yoğurttan da veriyorum. Bir de yumurta sarisi verebilirsiniz 6 aydan itibaren. Sebzeleri Haslayip haslayip tattırın panik yapmayın bi yerden sonra uyum sagliyosunuz😅