Mevoloji Merhaba anneler bebeğim bugün itibariyle 23 günlük oldu ama halâ göbek bağı düşmedi, başına gelen var mı varsa naptınız?
Usarname Mevoloji ilk defa duyuyorum 23 gün uzun bir süre genelde 1 hafta 10 güne düşer diye biliyorum kilo durumu nasıl bebeğinizin kilo alıyorsa karnı doyuyorsa düşer göbeği çünkü
Tugce_gokalp30 Mevoloji 10 günde düşmezse yakıyorlar canım bzm düşmedi götrfk yaktılar yine fayda etmedi en sonunda bağladı o zaman normale döndü fazla bekletme götür hemen
INooR Mevoloji canım hiç korkma benim bebeğimin tam 30. Gün düştü 🙈 kaç doktor gezdim 40ına kadar düşmezse operasyonla alırız dediler baya korktum. Göbek bağı çok kalındı ondan geç düştü. Orayı temiz tut banyodan sonra mutlaka kurula biz günde 2-3 kez baticonla siliyorduk
Dehya INooR sizde sorun olmaması baskasinda da olmayacagi anlamına gelmez 15 günü geçtiyse doktora görünmek lazim Ayrıca batikon kesinlikle sürülmemeli İçindeki iyottan dolayi hipotirodi yapabiliyor
Tazeanne3434 Mevoloji 3 haftaya kadar normal düşmezse cerrahi müdahaleyle alışırız demisti bize doktor ama siz doktora görünün
Believe Mevoloji bizim de 19 günde düştü bir gece ansızın doktor 3 haftaya düşmezse haber vern demişti