Durununannesi_ Kızlar siyah çay, kahve çeşitleri, kola, fanta, soda, alkol... Bunları emzirirken tüketmenin uygun olmadığını biliyoruz, ama küçük kaçamaklar illa ki yapıyoruz. Sizler hangini, ne kadar tüketiyorsunuz?
OzlemDoganay Durununannesi_ siyah çay bir kaç bardak çok açık ama bazen de hiç. Kahve bir fincan sade türk kahvesi bazen de akşamüstü osmanlı kahvesi 🙊 çok çok nadir asitli içecek hatta hiç yok desem yeridir. Her gün maden suyu 👌 4 litre su😂 bütün günüm sıvı almakla geçiyor anlayacağınız😊😊
Kizim07 Durununannesi_ gunde bir turk kahvesi, cay veren olursa açik bi bardak, Ayda bir iki gazsiz bi icecek buna ragmen gazdan kurtulamiyoruz.
MerveCinarKaya Durununannesi_ hiç sevmezdim şimdi nasıl sütüm çekiyorsa haftada 3/4fincan sütlü kahve içiyorum . Aşırı derecede canım kola istiyor ama içmiyorum . Eşim içerken 1fırt almışımdır en fazla 1-2kere . Çok açık çay içiyorum bir de kahvaltılarda
Eliftgl Valla ben çayı cok seviyorum içtiğim tek şey o yazdiklariniz arasindan🙂 ve çok nadir de olsa kahve👍🏻 Gazli iceceklerden hiçbirini icmedim ne hamileligimde ne de suanda. Bunun dışında kendim komposto yapmistim erik ve vişneden onlari gönül rahatligiyla içiyorum . Bir de ayran tabii 🌺☺️
SevcanEbrar Çok gazlı bir kızım var 3 ay gazlı içecek çok istediğim halde içmedim ne yaptıysam gazı geçmedi hiç azalmadı o kadar dikkat etmeme rağmen. Bende azar azar içtim.