alparslanyy selam anneler normalde asla 1 bardaktan fazla çay içmem. bugun içesim geldi bi 5,6 bardak içtim sütüm doldu taştı, normalde doymayan bebegim bugun güzelce doydu sizce de çayla alakali mi 😂 öyleyse artık su yerine çay içiyorum 😜😜
pinkfreud alparslanyy Bence bünyeden bünyeye değişiyor. Size çay süt yapmış olabilir. Birkaç gün daha denemekte fayda var.😊
Merveakkl Mevakemaleyna rezene ile ilgili yapılan araştırmalar zararlı olduğunu gösteriyor. Çoğu doktor önermiyor artık. Dikkat edin lütfen.
balyanakannesi2 alparslanyy ne güzel 😇 ben çayı çok severdim ama çay içince benimki sabaha kadar şov yapardı😀
Ezgiiiiii alparslanyy sütün çoğalır sıvı aldığın için ama suyu eksiltme sütün besleyiciliği azalmasın
Maviyesil121212 alparslanyy hamileliğimde de emzirme dönemimde de çaydan asla vazgeçemedim (çok açık ve günde 5 bardak kadar içtim) sütüm de hep cok fazlaydı çaya mı bağlı bilmiyorum ama iştahım da iyidir 😂
hirosima alparslanyy canım çay ☕️ Okadar çok içiyorumki anlatamam demir eksikliği yapıyo biliyorum zaten kansızlık var ama çaysız asla yapamıyorum😄 hele eşim işten gelince yemeği yedikten sonra çay yapıyor balkonda oturup içmek paha biçilemez 😍 trabzonlu olup çay içmeyende nenilim burda çay içmeyeni döverler🤣😂😂