Deletedmom115 Durununannesi_ Yaz bebeği haziran da doğdu oğlum anne sütü aldığı halde 2aydan beri su veriyorum içim rahat etmedi 😊
Rosemom Altı ayda ek gıdayla basladim Durununannesi_ altı ayda ek gıdayla birlikte başladım anne sütü alırken su ihtiyacı karşılanıyordu
Durununannesi_ Nursahayan Aa, benimki 2,5 aylık. Vermedim daha. Ama bir iki kez rezene verdim. O zaman içmiş oldu.
Seydanur2355 Suyun bebege asla bir zarari olmaz anne sutude emse mama da yese doktorlar gunde bi kac cay kasigini oneriyor..sikinti yok bence bende 1 aylik oldukdan sonra vermeye basladim.simdin4 aylik halen bi.kac kasik veriom
Durununannesi_ Durununannesi11 annem de beni öyle büyütmüş. Ben vermiyorum su. Zararı yoktur tabi ama doktorumuz anne sütünün yüzde sekseni zaten su dedi.
Miniktavsan Durununannesi_ ben doktorların tavsiyesiyle 6.aydan sonra yanı ek gıdaya geçişten sonra basladım. Ağustos doğumlu kızım ama anne sütünden yeterince su aldığı için ekstra vermedim. Suan da 8 aylık hala cok zorlanıyorum anne sütü aldığı için. Sevmiyo su içmeyi hep genzine kaçırıyo. Bakalım yavas yavas alıscak insallah
Caglaa Durununannesi_ 1 aylktan beri veriyorum. Bnmki mamada iciyo once kaskla veriyodum simdi biberonla veriyorum nkdr isterse iciyo 4 ay 1 gunluk
Durununannesi11 Durununannesi_ bwnimki ilk al anne sütü mama gitti 1 ayın sonunda sütüm kesildi sadece mama verdin ama doğduğundan beri suda veriyorum yinede yazık günah nasıl içiyo ve mamayla suyuda ayırt ediyo benimki verilmiyo veril iyo ek gıdaya geçince bebekler su içmek istemiyo bilmiyoalr çnkü burda çok okudım bebeğim su içmiyo nasıl alıştırabilirim diye öyle olcağına en başından beri içsin zararı yok