18 ocakta doğum yaptım yaklaşık 30 gün lohusa kanamam oldu ve hala regl olmadım ☺️ Aranızda olan varmı yada bilgisi olan acaba ne zaman olacak hazırlıksız yakalanmaktan korkuyor insan 🤷🏻♀️
1PrensAnnesi ben lohusalıkta bile kanama görmedim 6-7 gün gördüm ve ben de adet olmadım
1PrensAnnesi 16 Ocakta da ben doğum yaptım. Ben de başladım düşünmeye acaba ne zaman gelir diye. Umarım bir 3 ay daha olmaz nefes alacak zaman yokken bir de bununla uğraşmayalım.
1PrensAnnesi bende merak ediyorum geç olunuyo diyorlar ama hazırlıklı olmalıyız 😅
1PrensAnnesi valla ben doğum yaptım tam 30 gün kanamam oldu sonra kesildi. 40. Günümde doktor kontrolüm vardı adet olursun yakında dedi 40. Günün akşamına adet oldum. Kişiden kişiye çok değişiyor
1PrensAnnesi ben 2.adetimi bile oldum kuzum
1PrensAnnesi benim 30 gün sürdü sonra kesildi,oğlum 3 aylıkken regl dönemim başladı.Ablam 9 ay annem 11 ay olmamış mesela☺️
1PrensAnnesi canım ben de 12.12.2017 de Doğum yaptım 45 gün lohusalık kanamam oldu ardından 42 gün geçti ve regl oldum. Şuan da ikinci regl ‘imdeyim 😒 bazı kişiler özellikle emziren anneler uzun süre olmayabiliyormuş mesela yakınımda biri 9 ay kadar fln olmamış. Fakat olacağın zaman yine eskisi gibi regl öncesi bel kasık ağrın yani belirtilerin oluyor şahsen bende öyle oldu.
1PrensAnnesi benim 30 gün kanamam olmuştu kanamam bitti 10 günden sonra hemen adet olmuştum canım 🤷🏻♀️
1PrensAnnesi
Damla0909 kaydettim karışık ürünler
OlgaArslan nasıl yani? Neden o kadar az
Benim kanamam doğumdan sonra 37. gün civarında kesildi 43. günde de regl oldum. 1 hafta kadar sürdü. Yengem ise doğumdan sonra 1 yıla yakın regl olmamıştı. Değişken bir durum, dolayisiyla siz hazırlıklı olun her şeye :)
Bet owww süper ya 1 sene olmaması harika
Bet
Ervanurumm maşallah size hayır uyumuyor hiç kendi kendine
Ege kesinlikle aynı fikirdeyim 1 seneye kadar olmayan varmış😍 belki onlardan olurum
1PrensAnnesi bilmiyorum bi sorun yok dedi doktor. Bir daha doktora gidecem heralde
1PrensAnnesiq2971 https://ty.gl/1tqhrdfl
OlgaArslan çok şaşkınım ilk kez bu kadar az zaman olanı duydum☺️ Bencede bi sorun
KaraKedi ☺️ Umarım yaz tatilinde yakalanmam öncesi sonrasını bilemem ama tatilde olmamalı çok üzülürm💕
Betulersy iki kere emzirme danışmanına gittim olmuyor resmen acı çekerek emziriyoruö kuzum son zmnlarda emmek istiyor ama nasıl acılar çekiyorum bi bilseniz artık dayanamayıp mememi çıkarıyorum ..
aasenamerve bende daha tık yok☺️ Ama karnım şiş doktor banada ilk adetin uzun olacak çünkü karın şişini o zamana atacaksın dedi doğrumu acaba🤔 göreceğim
Kanama nasıl oldu siz de? Benim ilk 1 hafta kesintisiz geldi şimdi 17. gündeyim iki üç günde bir bir kere geliyor ne zaman geleceğini kestiremediğimden pedle dolaşıyorum hep böyle mi oluyor bu mudur normali :/
Neva 1 hafta reglin yoğun dönemi gibi sonrada yine düzenli ama daha az oldu ama ben çok pekmezli ürün tükettim kanamam kesilmesin olsun bitsin diye
ElabadeninAnnesi 😳 kendimi şanslı sayıyorum valla çocukla birlikte o döngü biraz ağır gelir bana Annem bende 1 sene abilermde 6ay olmamış😍 bakalım ne zman gelecek
Sipfey demekki genetikle alakasız benimde annem uzun süre olmamış ona çektim diye seviniyodum
Bende 22 şubatta dogum yaptım hala kanamam var ama az az biter gibi oluyo devam ediyo 😕 nezaman bitecek merak ediyorum 9 ayın acısı kötü çıkıyo 😂😂
AlyaninAnnesiii ay o berbat bişeymiş bencede fena çıktı acısı bitmiyo kanama bi türlü ben dedim heralde 40gün gelecek ama şükür öyle olmadı😍
1PrensAnnesi doğru olabilir çünkü sezeryan sonrası kanamayla 1 haftada bayağı indi karnım sonra sanırım ödem oldu yine biraz şişti ama adet olunca iyice gitti siz de adet görünce atarsınız karın şişliğinizi 😊
1PrensAnnesi aa bilmiyordum bende deneyeyim.. benim o kdr sacma sekilde geliyor ki üç gün tertemiz üçüncü gün bir kereye mahsus baya fazla geliyor tekrar kesiliyor 🤷♀️