lingolingo kizlar 8+19 gunluk kizim var hamile oldugumu ogrendim kimisi emzirme cocuk zehirlenir diyor kimisi baska bir sey henuz doktora gitmedim ama kizimi emzirmeye devam ediyorum her hangi bir tepkisi yok cunku. yasayan anneler bilgi verebilir mi?
Minikuzu lingolingo bizde büyükler hamileyken bebeğe süt verirsen bebek zayıflar diyor ama şu an doktorlar emzirile bilir diyor. En doğru cevabı doktor verir
Bilgenihal lingolingo bende kızım 15 aylıkken hamile olduğumu öğrenmiştim doktor 4 aylık olana kadar emzir demişti sonra uykuya ihtiyacın çok olacak bırakması senin için daha iyi demişti 19 aylık olmadan bıraktık ama 7 nci aya kadar emzirebilirsin diyor doktorlar en iyi cevabı doktorunuz verir 👍🏻
zeynebimm27 lingolingo canım hayırlı olsun öncelikle bende kızım 9 aylık iken hamile olduğumu öğrendim bana da aynısını söyledi herkes. Doktorum hayır emzirebildigin kadar emzir 6.aydan sonra gece beslenmesine çevir sonra yavaş yavaş kes demişti. Ben 4 ay olana kadar emzirdim 5.ay içinde gece beslenmesinde kestim çünkü mide bulantılarım vardı aşırı derecede hem kızım emerken benden alıyordu hem kusuyordum hem bebek anneden besleniyor bir süre sonra halim kalmadı ben zayıflamaya başladım diye kestim. Yoksa iki bebeğimide tandem emzirme yoluyla emzirmeyi düşünüyordum olmadı.
Ates_mami lingolingo 19 aylık ve 7 aylık oğlum. Gebelik boyu emzirdim şuan beraber emziriyorum. Zehirleme gibi bişey söz konusu bile degil.
lingolingo Bilgenihal hafta ici gidicem doktora da bir sormak istedigim birde kizim sanirim dis cikarmaya basliyor surekli memee istiyor 😊 birakma asamasi sanirim zor olucak meme seven bir kizim var 🙈
zeynebimm27 lingolingo rica ederim 🥰 daha doğum olmadı 21 haftalık gebeyim hamilelik zor elbet ne yapsan can taşıyorsun kızım oyun istiyor kucak istiyor 😂 ben öğrettim kardeşin nerde diyorum karnımı açıp cici yapıyoruz bakalım doğum olunca ne yapacak zor olacak elbet ikiside bakıma muhtaç ama ilerisi için en yakın arkadaşı kardeşi olacak inşallah 🥰
cikolatakahve 18 aylık bebeğim var hamile olduğumu öğrendim. Araştırdım, artık doktorlar gebeliğin emzirmeye engel olmadığını söylüyor. O nedenle emzirmeye devam edicem. Ama ilerde ikisini birlikte emzirmek zor olacak. Bakalım şimdilik devam ediyorum emzirmeye.
Honeymoms cikolatakahve aynı tiz benım de kızım 18 aylık test yaptım hamileyim ama kan vermedim kuzumda çok meme düşkünü karar veremedim
lingolingo zeynebimm27 aa pardon allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin abimle aramda 15 ay var cok bagliyim ona o yuzden cocuklariminda ayni olmasini temenni ediyorum korkuyorum ama ilerisi dediginiz gibi cok guzel olucak insallah 🌸
zeynebimm27 lingolingo amin inşallah cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım 🙏🏻 Ne güzel darısı bizim evlatlara inşallah beraber birbirlerine bağlı bir şekilde büyürler inşallah 😊
Ayca_ogun1 lingolingo başıma hiç gelmedi ama genelde doktorlar belli bir zamana kadar emzirebilirsiniz diyor doktor en iyisini bilir benim bir arkadaşım sizin gibi emzirirken hamile kaldı çocuğuna emmeyi bıraktırmaya çalıştı bu sefer çocuğun psikolojisi çok bozuldu geceleri hiç uyumamaya başladı o yüzden bence bir kerette bıraktırmayın bence
lingolingo Ayca_ogun1 aslinda suan icin biraktirma gibi bir dusuncem yok dis cikaricak sanirim fazlasyla mememde kalmak istiyor huzursuzlugu var meme verince kendine geliyor ☺️ son aylara dogru azaltmaya calisicam cnku zor olur benm icin
lingolingo Honeymoms bende daha gitmedim doktora biraz daha buyusun sonra yok kese bos mos demesin ☺️ ama suan icin daha erken azaltip kesmeyin sakin verin bence 🌸
Ayca_ogun1 lingolingo Allah yardımcınız olsun bebeginizide sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah