SabihAlay Merhabalar sevgili anneler , 21 günlük bebeğim cok fazla gaz sancısı cekiyor doktorumuzun verdiği damlanın pek faydasını göremedik bu durumu yasayan ve çözümü olan annelerimizin yardımınıza ihtiyacım var 😞
Tazeanne3434 SabihAlay biogia kullanmıştık biz çok faydalı oldu 4 aylığız halen kullanıyorum 2 gün kullanmasam rahatsız oluyor
Zehra86 SabihAlay merhaba bende bebeğimde çok sıkıntı çektim ta ki mommys bills damlasını alana kadar kesinlikle çok çok iyi bize çok faydası oldu diğerleri hiç fayda etmedi
Melikeeeecansuu SabihAlay damla hıcbıseye yramaıo ben oglum gazı olduqunda dus aldırırdım rahatlardı emer dırek yatardı sabaha kadar. Dus aldırıp yatmadıqındada battanıye sarar asag ındırrıp koseye kadar gıderdım uyurdu eve getırır yatırırdım. Oyle deneıyın suan hem uyku saatı var o satte uyuyo alıstı hemde gazı bıttı 2ay 7 gubluquz suan
Meryem09 SabihAlay biogia ve zinco damlalarını kullanıyorum benim oğlumda 26 günlük hem gaz sıkıntısı hemde kaka yapamama sıkıntısı vardı biogia gaza birebir geldi zincoda kakasini yapmasını sağladı. En azından bu benim düşüncem
SabihAlay Tazeanne3434 bizede onu verdi aslında doktor günde 1 deda 6 damla seklinde kullanıyoruz siz nasol kullanıuorsunuz
esmerayes SabihAlay biogaia gaz damlasi deil sadece bagirsak duzenleyici probiyotik o yuzden onunla birlikte bi gaz damlasi kullanmaniz gerekir. Biogaiayi hergun ayni saatte verirseniz faydasini gorursunuz gaz damlasi olarakda sap simplex ve relactaz cok iyi tavsiye ederim. 4 ay kolik sancisi cekmis bi anne olarak soyluyorum mumkunse her aksam sicak dus aldirin sicak suda tutun bel asagisini biraz. Banyo sonrasi masaj yapin ayse oner gaz masaji bakabilirsinix netten. Yuzustu yatirip sirtini sivazlamak cok rahatlatiyo ve kundak yapmakda iyi oluyo gazli bebeklere
bulutluhava16 Benimde 38 günlük bebeğim var ve bizde gaz sıkıntısı yaşıyoruz çok fazla doktorumuz maflor ve biogania verdi işe yarayıp yaramadığı konusunda pek emin değilim post üste çıksın diye yazdım çünkü gerçekten çare arıyorum
defnemihra gaz deme bana 😵😵45 gündür çektiğimi bi ben bilirim sadece süpürge ve beyaz gürültüde susuyor evi süpürmek istemiyorum artık hiçbir damla işe yaramadı anason bile verdim tık demedi çözümü yok 3 ay çekilecek minimum ama adaçayı yağı var aktarlarda topuklarına banyodan sonra 1er sdamla yediriyorum baya rahatlıyor gece nöbetleri kısaldı gibi
esmerayes defnemihra ayy Allah kolaylik versin ben 4 ay cektim gunduz evde ya aspirator ya supurge acikti gece de kolik orhan aciyodum ve uzun suruyodu kolik saatleri her gece 11de baslar sabah 10a kadar devam ederdi. Bebek uyusa bile o gurultude yine sen uyuyamiyosun 😒 en son nurse harveys colex gaz surubu ve similac mama cok iyi gelmisti
defnemihra aklınıza gelebilecek her damlayı ve mamayı denemiş bir anne olarak yazıyorum bunu bu arada burse harweys sap simplex rwlactaz sma bebelac hipp hepsinde aynı
Sukaraduman SabihAlay gaz masajı yap ilaçtan daha iyi ve hemen sonuç alırsın ben çok şükür her gün yapıp gazını alıyorum gaz sıkıntımız olmuyor