Meltemabg7 Kızlaaarrrr 🐣 günlük, haftalık ve aylık olarak tuvalet temizliğiniz varsa bahsedebilir misinizzzzz
Deletedmom896 Meltemabg7 Her günün akşamında temizlerim gün içinde kirli görürsem gün içinde de temizliyorum
2maviboncuk Meltemabg7 Valla sıprey şişeye domestos sulandırdım koydum sıkıp temizliyorum hergün sıcakta hemen çiş kokuyor pis pis sonra huylanıyorum beni alıyor bi kaşıntı uyuz gibi mecbur her akşam yatmadan rutin temizliyorum.
[silindi] Meltemabg7 her girdiğimde mutlaka heryerine su tutarım . Akşam da çamaşır suyu döker biraz bekletip yikarim . .
-erCansu- Meltemabg7 her gün yada gün aşırı mutlaka klozet kapağı i çıkartıp bı güzel yıkarım icinide tabi oğlumda kullanıyor cnku
Meltemabg7 Deletedmom896 hele bir de misafirlerin hemen arkasından temizlemeekkk kendimi çok rahat hissediyorum 🤭🤭
Ssssraa Gün içinde, her gün normal fırçalama, çamaşır suyu silme işini yaparım. Haftalık da yapabilirsem yıkama.
Meltemabg7 Ssssraa evet haftalık bende muhakkak yıkama yapıyorum daha da temiz hissettiriyor mutlu oluyorum 🔆
Meltemabg7 Deletedmom896 ahahhaha en baştan işi çözüyorsunuzz 💁🏼♀️ Eşimin bir sürü akrabası var ve aynı şehirde olduğumuz için gelen giden eksik olmuyor 🤭
Meltemabg7 -erCansu- en güzeli sanki çocuklarımız girince günde 10 kere de temizlesek az gibi geliyor