Birbebekkkbircicek 14 günlüğüz bebeğim emiyor ve uyuyor günde uyanık olduğu 1 saati geçmez bu normal mi
islimkry Birbebekkkbircicek benimde kızım 12 günlük. Hıçkırık olmadığı sürece hiç uyanık durmuyor. Emdikten sonra hatta emerken memede uyuyor hemen.
Eylulhuma16 Birbebekkkbircicek norml kuzum snra hic uyumicak meral etme bense butun gun elimde tutardm ilk zamnlar uyansa sevsm diye smdi vercek birini ariyorum okdr yoruldm ki 4 aylk
Birbebekkkbircicek islimkry sütünüz nasıl peki kaç dk emiyor ben emzirdikten sonra uyanıyor hemen tekrar memr çok zaman geçiyor
Krm91 Birbebekkkbircicek biz de öyleyiz 1 haftalık olduk,memede de uyuyor aynı şekilde ayağını burnunu sıka sıka zar zor uyandırıyorum ya asla uyanık ememiyor memeye geldiği an uyuyor
Birbebekkkbircicek Krm91 aynen sıkıyorum zor uyanıyor çok zaman gecıyor öylede emip sonra doyduğunu anlıyor musunuz kaç zamanda uyanıyor
Erencinarinannesi Birbebekkkbircicek ah ah özlüyorum o günleri şimdi kucağıma gelmiyor sıpa hep bi yaramazlık peşinde 2 yaş 18 günlük
Bukettyld Birbebekkkbircicek Çok nomal benimkide oyleydı tadını çıkar cunku yakın bır zaman sonra uykular haram olucak 😊
Mavilii Birbebekkkbircicek uyuması çok iyi ama dikkat edin sarılık falan olmasın. Çünkü o zaman da sürekli uyumak istiyorlar
islimkry Birbebekkkbircicek 15-20 dk emiyor. Genelde beşikte de uyumaya devam ediyor. Bazen beşikte uyanıp tekrar emmek istiyor
Krm91 Birbebekkkbircicek bizim sarılık riskimiz vardı doktorumuz mama başlattı canım meme+mama yapıyoruz,2-2.5 saat uyuyor o şekilde