Laden OyaGny üç gün kuralıyla tadım yapacaksınız. Alerjisi varsa vücudunda kızarıklıklar oluyor. Mesela benim kızımın çileğe alerjisi var. Yediği an yanakları çenesi sivilce gibi oluyor hemen
OyaGny Laden dün bal kabağı yedirdim isilik gibi duruyor yedirdikten baya sonra çıktı bugün de yedirdim ben isiliktir diye ama kolunda da var bikaç tane böyle kırmızılık sinek yemiş gibi minnacık
Laden OyaGny o zaman alerjisi vardır muhtemelen. Belirli bir zaman ara verip balkabağını tekrar yedirin bakalım olacak mı bir daha. Şimdilik başka bit sebzeye geçin en iyisi☺️
Laden OyaGny yok genellikle ağız çevresinde oluyor. Yanak ve çenede. Kızım çilek yesin hemen kızarır ağız çevresi. Belirli aralıklarla verip deniyorum geçmiş mi diye ama henüz geçmemiş hala oluyor. Çilekli süt içse bile kabarıyor hemen malesef
OyaGny Laden böyle minnacık kırmızı mı oluyor mesela şuan biraz sönmüş gibi olmuş belli değil. Sizde uzun bi süre kalıyor mu nasıl oluyor acaba kusura bakmayın
Laden OyaGny yok uzun süre kalmıyor 1-2 saat içinde geçiyor bayağı kızımınki. Fakat her bebeğinki aynı mıdır bilemiyorum tabiki. Estağfurullah ne kusuru🥰