Beyziikoo Sinemozcck Benim dış dikişim yoktu ama olanlar belli bi zamana kadar normal diyorlar. Belki çoksa ondan düşmemiştir, düşer.
islimkry Sinemozcck benimde 12 gün oldu. Henüz düşmedi. Hatta iltihap filan oldu ilk günden daha beter ağrıyordu. Bugün daha rahatım şükür ki. Ama halen oturamıyorum
Tabis2020 Sinemozcck benim nerden baksan hepsinin düşmesi 40 gün sürdü. Kuru tut sürekli düşer bi haftaya
Ozge04858 Sinemozcck ay benim bundan 2hafta önce peçeteye 2 parça bisey geldi gelenlerde dikislermis evimi ayağa kaldırdım eşime dedim kurtlanmisim benden böcek düşüyor dedim
Sinemozcck Beyziikoo sadece iki dikişim var çok değil ama dıştaki düşüp icteki dusmeyince endiselendim bide ilk annelik deneyimi aklımda sorular oluştu niye düşmüyor aceba diye
Beyziikoo Sinemozcck İçtekinin ben düşüp düşmediğini görmedim vallahi kendiliğinden gider demişti doktorum bana ne oldu bilmem 🤭🤭
Sinemozcck islimkry çok geçmiş olsun galiba o kendiliğinden düşünenler eriyen dikişler oluyormus biraz aratirmistim ordan biliyorum bu normal dikiş gorebiliyorum diğeri de düşmek üzereydi çektim geldi ama bu ceksem de gelmiyo🤣
islimkry Sinemozcck ayy nasıl çektin öyle 😄 ben temizlerken bile korkuyorum 😁 doğumdan sonra psikolojim bozuldu dokunamıyorum oralara 🙈🤪
Sinemozcck islimkry kendiliginden çıktığı için acımadı çektim ucundaymis zaten geldi bu son dikişi de cekiyorum da daha gelmiyo🤣
Mevakemaleyna Sinemozcck ben oglanda rahim kanalından kalcama kadar dikisim var di kesildim kizda da 4 5tane küçük küçük atıldı kizda kesilmedim yirtilmam oldu estetik dikiş atıldı ikiside 40 ı’m çıkana kadar düşmedi
Sinemozcck Mevakemaleyna benimde yırtılma vardı ama iki dikiş var sadece biri düştü birini bekliyorum dört gözle 🤣