Beyziikoo Selamünaleyküm hanımlar. Nisan ayında doğum yaptım. 40ımda regl oldum ve 15 gün sonrasında da oldum. Fakat Temmuz ayında olmadım en son Haziran ikinci hafta 3 4 gün oldu. Normal mi sizce? Ağustos ayında olur mu?
Hanzade13 Beyziikoo aleyküm selam kuzum 🤗😇 Ay benimde bugün 40. Günüm iki gündür kanamam çoğaldı ve alt kısmım da acı var acaba bende mi hastalandım ki? 🤦♀️
Beyziikoo Hanzade13 Aşkım kanaman bitti sonradan mı kanama oldu? Öyle olduysa regl olmuşsundur. Dikişin çok muydu senin oralar mı acıyor acaba?
Hanzade13 Beyziikoo benim kanamam tam anlamıyla hiç bitmedi hep az da olsa geldi ama şu iki gündür normal kan rengine döndü ve çoğaldı. Dikişim kaç taneydi hiç bilmiyorum ama biraz kestiler onu biliyorum
Beyziikoo Hanzade13 Regldir heralde ya benim tamamen bitip olmuştu oradan anladım regl olduğunu. Kokmuyorsa yani ilki gibi o da regl olduğunu gösterir. Belki oralar acımıştır. Valla bende bu ay olmadım ama iki kere kısa arayla oldum diye sanırım bakalım Ağustos da ne olucak 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Hanzade13 Beyziikoo bazen böyle kırkla birleşirmiş sanırım öyle oldu benim. Bende bir kaç ay olmam falan sanıyodum 😂 Düzensiz oluyomuş doğumdan sonra rahim kendini anca topladığı için seninki ondandır bence kuzum
Beyziikoo Hanzade13 Bende öyle bekliyordum olmam falan diye ama 40.gun oldum ve normal regl süresinde oldu. Şimdi spiral istiyorum da sıkıntı olmasından korkuyorum ondan rahim iyice iyileşmediyse kayar falan Allah korusun😂😂😂
Hanzade13 Beyziikoo spiralden korkuyorum ben hiç taktırma gibi bir fikrim yok ya 😂 onunla hamile fakan kalırım diye baya korkuyorum 😂😂
Beyziikoo Hanzade13 Hiçbir şey yüzde yüz değil canım zaten ama annem en iyisi o dedi. Çifte koruma falan denemeliyiz Bilmiyorum ki Rabbim verecekse zaten veriyor napalım tedbir bizden takdir Allah’tan 🤷🏻♀️ Sen yine de taktır Şeymoş ya iyi olur.
Hanzade13 Beyziikoo annemde taktır diyo ne olur ne olmaz diye bende işte onunla hamile kalıp bebekte sıkıntı olduğunu falan duyduğumdan beri ondan korkar oldum 🤦♀️ Aman Allah olmayanlara versin ben almıyım Bi 3 5 sene 😂😂
Beyziikoo Hanzade13 Ay yok saçmalama ilk kez senden duyuyorum sadece ona güvenmiyorsan başka şeyler de kullan canısı için rahat etsin. Diyorum ya nasip biz ne dersek diyelim tedbire rağmen olursa olacağı vardır demektir 🙈🙈🙈