Medusafer Dobis kılıfı yıkandıgi için bu şekilde defolu değil yani bizimki de bu şekilde içine soktuğunuz zaman görünmüyor
Dobis mrsyksll https://www.hizliresim.com/gecrmob Tekrar bakabilir misiniz,bu şekilde olması normal mi
Dobis Epifenomen-gkc kumaşı yıkanabilir değil mi ondan mi böyle diye düşündüm.içine sokunca böyle durmuyor.
mrsyksll Dobis hayır yırtık bence satıcıyla görüşün iade edin yenisini yollasinlar. Kalitesine birşey diyemem ben gayet memnunum üretim hatası olabilir
Urazinannesi2808 Dobis özür dilerim resimler görünmüyor da tekrar atar mısınız? Bizimki de yandan görünüyor köpük aynı mı acaba? Bi çözüm bulabildiniz mi?
Dobis Mlkko geçirince düzgün duruyor.içinde köpüğü gözükünce defolu olduğunu düşündüm.siz kılıfı çıkardığınızda köpük gözüküyor muydu?
mrsyksll Dobis ben yeni aldım henüz yikamadim. Ama kenarında hiç böyle yırtık yer yoktu koltukta. Köpük kısmını da hiç görmedim
Dobis Urazinannesi2808 bulamadım fotoğrafı.zaten satıcıyla da görüştüm bir problemi yokmus kılıfı sökülebilir olduğu için elimizle sokunca kapandı açık olan yer.