Deryadila25 Kızlar 4 ay 20 günlük kızım peh huysuz degil ama arada aglayıp kulagını tutuyor boyle cekmek istıyor neden acaba kulagımı agrıyodur
MasalsMommy Deryadila25 Uykusu geldiği için yapıyor olabilir canım bi gözlemle bebeğini. Benim kızım uykusu geldiğinde çok oynar kulağıyla
Damla90 Deryadila25 diş çıkarıyor olabilir büyük ihtimal. Uykuya dalmada zorlanıyorsa da kulağa vuruyor olabilir
Zehr Bı arkadaşımın oğlu da kulağı agriyinca kulağını çekiyormuş, vuruyormus oraya bi doktora gösterin isterseniz
Zehr Deryadila25 4 ay diş için erken diye biliyorum. Ağrısı olabilir daha büyük ihtimal. Su mu kaçtı acaba
MasalsMommy Deryadila25 Tamam işte, büyük ihtimalle uykusu geldiği için yapıyor☺️ Ama için rahat etsin diye bir götür istersen
Deletedmom_29 Deryadila25 değildir ama yine de takip edin çok huzursuz olduğunu düşünüyorsanız eğer gidin doktora ama yorumlarda yazdıkları gibi dişten ya da uykudan yapabiliyorlar
Deryadila25 Deletedmom_29 boyle aşırı bi huysuzlugu yok daha cok yatırdımda yapıyor evet galiba uykusuzlukdan
Bebegimm1 Deryadila25 huysuzluk varsa kulagi agriyordur saglik ocaginda ki doktor da bakiyor ihmal etmeyin derim benm bebegimde kulagini tutuyordu kasiyordu saglik ocaginda muayne ettiler sorun yok dedi ben yinede doktoruna goturdum baktirdim bir sey cikmadi ama bebegimde huysuzlanma yoktu sizin ki huysuzsa gosterin derim
Balbocegimm Deryadila25 uyku, diş ya da kulak ağrısı. Ya da sadece elini vurmayı öğrenmiş onu da yapıyor olabilir. Benm oğlum da yapıyordu baktı doktor kulakta bir şey çıkmadı. Ben dişe yordum. Ah bir dilleri olsa da anlatsalar