minnakbaby Mrb kizlar. Yeni koltuk aldik acik renk. 1 ay sonra gelecek ben koltugun hemen arkasina cerceve koymak istiyorum. Ama yazili mi olsun resimli mi olsun yada ne olsun nasil modeller guzel olur hic bi fikrim yok bana fikir verir misiniz😊❤
Kirmiziruj minnakbaby Afrikalı siyahi kadın tablosu alabilirsiniz koltuklarınız açık renkmiş. Ben şimdilik halısını kullanıyorum.
Nik_mik_yok minnakbaby minimalist çerçevelerden alabilirisiniz. Büyük ve renkli resimli çerçeveler artık cazip gelmiyor bana
Beyziikoo minnakbaby Bu trendyolda olanları çok beğeniyorum. Dini sözler olan da var hayattan sözler olan da. Şimdi aklımda değil ama trendyola bakarsanız görürsünüz renklileri de var duvara ve koltuğa uygun alırsınız 🤗
Kirmiziruj minnakbaby bizimki de istemiyordu ben istediğim için yapıyor her şeyi 😂😂 dedi ben biliyorum halı yetmez sana kırlent ve tablosunu da alacam😂😂
minnakbaby Kirmiziruj eşinden yana sanslisin o zaman benmki olmaz dediyse olmaz 😂😂 bnmki eve alinan esyalari illa kendi de begencek biraksa ben secsem evin hanimi olarak ama yok😂