Minnosanne-38
Doktorla görüşüp nasıl bir şey olacak karar veriyorsunuz. Ameliyat çok uzun sürmüyor, ilk gece hastanede kalıyorsunuz, ağrı kesici verdikleri için çok ağrı olmuyor ama göğüslerinizde çok gerginlik olduğundan doğrulmak kalkmak biraz zor oluyor. Ertesi gün eve gidiyorsunuz, kas gevşetici ve ağrı kesici iğne vermişti bana doktor, sabah akşam gidip hastanede attırıyorsunuz 🤦🏼♀️ Yatarken asla yan yatamıyorsunuz ve kolunuzu kaldıramıyorsunuz 1 hafta kadar. İlk 1 hafta hep dümdüz yatmak zorundasınız, göğüslerin ağrısından daha kötü oluyor sırt ağrısı, benim sırtım kırt kırt ediyordu eşime ovduruyordum 😅🙈İlk eve geldiğim gece hatta yatıp kalkmayayım diye oturarak geçirdim, uyumadım, parol alıyordum ara sıra kafama göre de. 3. Gün dışarı gezmelere çıktım 😃 Kambur yürüyordum çünkü birden ağırlık eklenince vücut taşıyamıyor. Bir de krem sürüyorsunuz emliyat izine, o zor oluyor soorcu sutyenini çıkarmak falan. 3. Gün banyo yapmıştım, sargıları ve sutyeni çıkarmadan oturdum eşim yıkadı, sutyeni çıkarınca göğüsler aşağı ağırlık yaptığından acıyor çünkü. Sanırım 3 hafta sonra normal sutyene geçmiştim, kısa bir iyileşme süreci var aslında, dediğim gibi 3. gün dışarı çıktım yani 😃 Bu arada kas altına konuldu benim, sütümü falan da etkilemedi. Şuan normal yumuşak, altta oynattığında hissediliyor ama yine de sert değil. Normal göğüs hissini bilmiyorum, yumuşaklığını bilmiyorum ama silikon rahatsız edici bir şey değil. Şimdi 2 yıl oldu tamamen benim vücudum gibi. Çok güzel bir hikaye aslında oğlum durmuyor yazamıyorum, bölük pörçük karışık yazdım ama sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayayım 😃