Lalins Mrb anneler ,kizima ek gidaya başlattim ama alerjik oldu yuzunde omuzlarinda ve göğüs çevresinde,verdiğim püreleri durdurucam. Ne yapabilirim alerjiğinden lekeleri ileştirmem için.. çok korkuyorum kizima birşey olucak diye 4 buçum aylık kizim
iyilik80 Lalins mustela stetopia krem var o iui geliyor bize. Cok erken 4.5 ay neden erken baslattiniz acaba.birde 3 gun kuralina gore tek tek verin anlarsiniz neyin alerji yaptigini
Lalins tosbikannesiii hollandadayim burda 4 aydan itibaren başlatiyorlar.. meyveli yapmiştim şeftali muz avokado ve mango doktorlarin dediği gibi yaptim herşeyi
tosbikannesiii Lalins canım 3 gün kuralıyla denemeni öneririm her besini doktorun bunu atlamış böylece hangi besine alerjisi var anlarsın
RuzgarMommys 4.5 aylik çocuğa yapar tabi Tek tek verin neyin alerji yaptığını öğrenmek için. Ama 15 gün kesin ara verin
Lalins tosbikannesiii yani karişik meyveler veya sebzeler vermemem lazim , ya burda bana birşey demediler pürelere başla dediler okadar
tosbikannesiii Lalins şimdi söyle ilk kez denediği için ayı da küçükmüş kuzunun tek tek 3 gün dene ilk gün çay kaşığı 2.gün tatlı kaşığı 3.gün yemek kaşığı kadar sonra başka bir besin mesela muzla avokadoyu denedin sıkıntı olmado sonra karıştırıp ver benim doktorum da 5.ayda başlattı ama ben Onu dinlemedim açıkçası 6.ayda başlamıştım
Lalins tosbikannesiii anladim tşkler ilk çocuğum ne yapicağima bilemiyorum.. doktorlar ne derse onu yapiyorum