Mina0202 Anne4 benim kızımın kolları ve bacaklarında böyle 5ay 21 günlük deriden alerji testi yaptırdım alerji çıkmadı doktor atopik dermatit olabileceğini söyledi canım yani hassas ciltlerde kuruluktan dolayı olabiliyormuş nemlendirici önerdi
Anne4 Mom0911 Prenses_annesi22 3 gun kuraliyla ek gidaya gectik. su ana kdr sadece yogurt kabalmk patates ve havuc yedi. bayadir yiyo bunlari. hic boyle bi sey olmamisti. kendi sutumu veriyorum birde. ama her zaman ki gbi besleniyorum. ztn et ve sut urunlerini tuketen biride degilim. baska neden olabilir ki alerji🙄
Gizemgnsyagci Anne4 yani bakmayacak değiller bakarlar elbet ya da yönlendirirler. Belki böcek ısırdı bilemezsin ben beklemezdim
Prenses_annesi22 Anne4 olabılır canım belkı baska bırsey yapıyor alerjı toz olabılır sıcaktan alerjı olabılır hersey olabılır en ıyısını doktor söyler belkıde isilik oldu resimde fzla detaylı görünmüyor.bi uzmanın gormesı lazm
Furug Anne4 putur putur ele geliyorsa isiliktir alerji ele gelmez..bence isilik.kizimda cok oluyor deterjanina da dikkat et nemli yerde terlememesinede dikkat et
cicekannesiii Anne4 bizdede atopik dermatit dedi kizimdada aynisi vardi hergun kepekli suyla yikiyorum mustela hipoalerjik sampuani kullaniyorum ve krem kullaniyorum sukur gecti
Furug Anne4 canim granul kullanma hayatimda 1kez granulle yikadim onda da boyle olmustu vucudu sivi siveno ya da incia al.granul arinmiyor
cicekannesiii Anne4 valla canim 6 aylik bebegim 2 aydir vardi bide sicaklarda etki etti sanirim suan kalmadi doktorun dediklerini uyguluyorum ise yaradi.Ama yinede doktorun gorsun bnce
cicekannesiii Anne4 firindan bugday kepegi var toz halinde esim ordan almisti bi yazmanin icine koyup suda bekletiyorum suya rengini verince dustan cikarmadan vucuduna dokuyorum o kepekli suyu