sincaptanhallice Merhaba oğlum 4 aylık. İstiyorum ki eğitici,geliştirici ve aynı zamanda onu mutlu edecek oyuncaklar alayım. Önerisi olan anneler var mı? Benim ilk bebeğim olduğu için çok bilemiyorum
10sare sincaptanhallice oyun halısı alın derim mutlaka orda baya zaman geçiriyorlar zeka kartları çıngıraklar kiTp okuyun ona da gösterin dokunsun biz öyle yapıyorız
BademsMam sincaptanhallice çıngırak, ses çıkaran bez kitapçıklardan ve renkli oyun kartlarından alıp gösterebilirsin
theAna sincaptanhallice diş kaşıyıcı oyuncaklar oluyor onlardan alabilirsiniz her şeyi ağzına aldıkları için o dönemde iyi oluyor onlar baya. Çıngıraklar, sallayınca ses çıkan oyuncaklar olabilir. Ben oğluma o aylarda böyle şeyler aldım çok seviyordu. Bi de müzik çalan şeyler olabilir onları da seviyorlar.
sincaptanhallice 10sare bunların hepsi var ve yapıyorum dediklerinizi. Daha farklı var mıdır diye düşünüyorum artık 🙄
Oykuaygun sincaptanhallice hangi oyun halısı var elinizde bende arıyorum ama hangisini alsam karar veremedim 🙄
sincaptanhallice Oykuaygun açıkçası şu an alsam piyanolu alırdım ama hamileyken düz,tepesi oyuncaklı çıngıraklı almıştım. Şimdi sorsalar piyanolu olanın daha faydalı olduğunu söylerim kesinlikle
zhrayca2001 Oykuaygun biz trendyoldan bi oyun halısı aldık isterseniz önerebilirim daha gelmedi ama benim baya hoşuma gitti😇