Gazel Merhaba emzik emme gücünü kuvvetleştirir mi ? Bebeğim emerken uyuyor bu nedende tam doymadan yatağına yatırmak zorunda kalıyorum 1 aylık ve 3 kiloda henüz lütfen destek olurmusunuz
[silindi] Gazel Kilosu normal canm canınızı sık mayın Emzirirken eger uyursa kulaklarıyla oynayın hmen kalkarlar 😃 Memede agzına olsun ceket memeyi
[silindi] Gazel Emzik zararlı degıl Keske bnım kısı tutsa tutarsa verın emzik ilerde cok rahat edersiniz
Yasemin38 Gazel emerken yoruluyordur canım hemde temas etmek istediği için memede uyuyordur çenesinide dinlendirmek için😊yanına uzanarak falan emzirmeyi dene. Aç olduğu için değilde memeden ayrıldığı için uyanıyordur. Kaç kilo doğmuştu bebeğiniz
Gazel [silindi] ayaklarıyla elleriyle oynuyorum ama kalkmıyor yatağına yatırıyorum hemen uyanıyor aç DİE
[silindi] Gazel Kulaklarıyla oynayın cenesını kaldırın Tabi yorulur dahaa cok kucuk canım Uyusun Memede alma hemen Memede uyurken kulaklıkla oynar ken hmen memeyı tutar bidde sıkı giydirmeyın
Bade28 Gazel benimkide uyuyo çünkü güçleri okadar yanağını falan gıdıkla emzirmek için iki saati falan bekleme nezamn mırıldansa ver memeyi
[silindi] Gazel mama vermeyin Ya sutunz yetr tabbi zaten baslarda sut az gelıuo Nie kafana gore mama verıyon Anlamıyorum
Yasemin38 Gazel canım daha onun midesi ne kadarki doymasın. Sık sık emzir süt yapacak yiyecekler tüket bol bol su iç pozitif düşün sütün konusunda.
Gazel Yasemin38 3 kilo doğdu sonra sarılık oldu 2960 oldu sonra pamukçuk oldu 2940 oldu şimdi biraz toparladı mama + anne sütü veriyorum 1 aylık tam 3 kilo çok zayıf hala 😢
Sevgi_azra Gazel emzik almadı benimkisi başta. kilo alsın diye bol bol sağ sütünü vermeye çalış. Ben gece uyurken biberonu ağzına veriyordum. Mama vermek yerine kendi sütümü verdim. Sütünü sağ ki azalmasın ayrıca.
Gazel [silindi] kilosu çok düşünce doktor önerdi ikisini beraber verin dedi sütü arttırmak için yapmadığım yemediğim şey kalmadı
Yasemin38 Gazel canım sık sık emzir bol bol su iç sende. Mamayı kolay tükettiği için memede uğraşmak istemez canım. Doktormu önerdi mamayı
Sevgi_azra Gazel aynen sütünü sağdıkça çoğalır tabi bol su iç,humana çayı, hoşaf, sütlaç falan ara ara bende takviye yaptım kendime. Bir de dinlenir kendini bol bol
Gazel Yasemin38 pompa ile her sağdığımda 30 cc tek çıkıyor kuzenim kendi memesini sağıyor biberon doluyor ama