Balkokulumm Kızlar günübirlik samsuna denize gitmeyi planlıyoruz kızım 18 aylık denizi soğuk olurmu girebilirmi üşürmü acaba. Giden denize giren varmı?
Mervekaynak Balkokulumm bugünlerde evet🙄🙄🙄 şuan ordudayim aşırı ama aşırı soğuk. Gök gürültülü sağanak yağış var riske atmamanizi tavsiye ederim. Ben 2 pijama 2 üst 2 çorap giydirdim 2 aylık kızım var. Gerisini siz düşünün 🙄🙄
ozgeefem Balkokulumm samsunda hava kapalı kuzum be. Dün ve bugün böyle serin çarşıya inecektim bende oğlumla ama havaya güvenemiyorum dün ara ara şiddetli yağdı bugün de yağacak gibi
Balkokulumm MotherOfAlmila neden gitmediniz soğuklardan dolayımı şuan amasyadayım burada hava baya serin orası nasıl acaba
MotherOfAlmila Balkokulumm Yok hayir yasim 33 oldu nerdeyse, hic gitmedim. 🤦🏾♀️ Ama denizi kumsali guzel derler. Ozellikle altinkum.🏊🏼♀️
Balkokulumm MotherOfAlmila şuan üzüldüm bende 24 yaşındayım toplasan 3 kere gitmişimdir bu 4 olucak kızım için istiyorum sudan nefret ediyor denize giderse alışır dediler denemekten bir şey çıkmaz dedim şuan yakın olunca gidelim dedik ama kafalar havalardan dolayı karışık
MotherOfAlmila Balkokulumm Evet havalar kotuyse, zehir olabilir. Biz ayvalikta oldugumuz icin benim minnak 4 aylik oldu bugun. Iki defa soktum denize hic sesi cikmadi. 😅👶🏽 Belki sizinde daha sicak bir yer secmeniz, tatili daha eglenceli kilabilir.
MotherOfAlmila Balkokulumm Daha uzak bir yere gitme sansiniz varsa garanti olur sizin ve bebeginiz icin, havalar kotuyse yazik zehir olmasin size de bebegede. Bebege suyu sevdireyim derken minnos daha da uzaklasmsin.
Balkokulumm Mervekaynak Ben de Amasyadayım kızıma uzun kollu kalın pijama falan giydiriyorum biranda soğudu
Balkokulumm ozgeefem burayı bu yüzden çok seviyorum teşekkür ederim 1. Ağızdan bilgi aldım 🤭başka zaman gideriz artık çocuğu hasta etmiyim durduk yere
Mervekaynak Balkokulumm evet ya ben geleli 2 hafta oldu 3 gün bı kısa kol giyebildi çocuk çok sakiniyorum hasta olur diye
ozgeefem Balkokulumm rica ederim kuzum ne demek haftaya perşembe ve sonrası güneşli 28 29 dereceleri gösteriyor belki ozaman düşünebilirsiniz isterseniz sıcak olduğu zaman da aşırı sıcak oluyor deniz daha güzel olur ozaman
BademsMam Balkokulumm karadenizin denizi soğuk oluyor çünkü mevsimleri hiç belli olmuyor. Dün güneşli hava bugün yağmurlu fırtınalı oluyor bugün öyle mesela. Samsun değilde ege tarafına falan gidin bence