[silindi] Merhaba, bebeğim 4 aylık. Evden yapabileceğim işler var mı biraz da olsa elime para geçsin istiyorum tek maaş zor oluyor . Varsa bildikleriniz benimle de paylaşır mısınız.. çok teşekkürler şimdiden
Fatmaaa22 [silindi] herhangi bir branşınız varsa o branş üzerinden üniversite ödevlerini yapabilirsiniz. Çok iyi para var ödeve göre değişiyor fakat ortalama en basit ödev bile 150-200 TL. Ayrıyeten makale yazabilirsiniz, yine bilginiz varsa logo yapıp satabilirsiniz.
Vanilya [silindi] ınstagram da pacco baby di sanırım. Arada ilan açıyor mesela geçen gün gördüm. Amigurumi bebek örenler iletişime geçebilir mi yazmışlar. Böyle örme el işi falan açıyorlar sanırım paketleyip gönderiyorsun.
Fatmaaa22 Vanilya logo da çok güzel para var vaktim olsa ben yapacağım ama çalışıyorum eve gelince de bebek ev vs akşam 2-3 saatlik boşluğum oluyor onda da ancak dinlenebiliyorum.
Vanilya Fatmaaa22 Aynen valla o da Twitter da çalışıyor ek olarak bunu yapıyormuş. Çok iyi getirisi var dedi. Bir de şu trendyolda çalışıyorlar işbirliği falan o nasıl oluyor acaba
Vera1810 Fatmaaa22 merhaba bu konuyla alakalı bilgi verebilir mısınız işle ilgili merak ettim yapabılır mıyım diye
Fatmaaa22 Vanilya onları hiç bilmiyorum ama Trendyol iş birliği için falan fazla takipçi olması lazım sanırım
[silindi] Annevebebek herhangi bir iş yeri veya isim için değişik ve oraya özel yazı ve şekillerle çizim yapıyorlar her markanın veya işyerinin logosu olur. Us polo , Kahveci Mehmet efendi, gratis gibi… logo isteyenler olunca onlara yapıp kazanıyorlar