berenduha Ay delirezeğimmm bebeğim 3,5 aylık ve gündüz kesinlikle uyumuyor uyusa da günde bir kez maksimum 20 dk banyo yaptırıyorum gün içinde bana mısın demiyor var mı benimle aynı olan 😅
Yusufali06 berenduha aynı biz 10 dk uyuyor 3 saat ağlıyor 10 dk yine uyuyor snra yine 3 saat ağlıyor öylr geçiyor gün. Uyumadığı için çok huysuz ne olacak böyle bilmiyorum çok yoruyor iş yapmayı geçtim yemek bile yapıp yiyemiyorum 🤷♀️
Zeynep0312 berenduha zamanla duzeliyor benim bebeğim de oyleydi çok şükür öğrendi uzun uyumayı 8 aylık şu an 🤣
berenduha Yusufali06 kesinlikle kızımı anlatmışsın sürekli huysuz uyumadığı için anlayamıyorum neden böyle
Yusufali06 berenduha ataş haftası desem doğduğundan beri atak geçiriyor olması lazım 😅😅😅 ne desem bilemedim
berenduha Yusufali06 eşim de öyle diyor doğduğundan beri atak haftasında 😅 kaçak yollardan giriyor benim bebeğim sanırım atak haftasına 🤣🤣
Rabiazulal Bnde şurda durayım bitkinim yorgunum uyumuyor hadi uyumuyom ağlama kendi kendine oyna dimi oda yok Allahımm ☹️