Zeynepnisaa78 Kızlar 45 günlük bebeğim var sma kullanıyorduk onu sevmedi içmedi Bebelac kullandık kakasını çok zor yapıyor kabız etti galiba şimdi Aptamil denemek istiyorum kullanıp bebeği kabız olan varmı ek anne sütü de veriyorum bu arada
Yusuf20 Zeynepnisaa78 Aptamil kullandım memnun kaldım herhangi kabızlık olmadı.yoğun bakım hemşireleri bile Aptamil kullanıyor.
benaslindayohum Zeynepnisaa78 2 yada 3 ogun bazen 1 ogun mama veriyorum ama kakasini 2 3 gunde bir yapıyor bezde cıvık kakası
Lalaland Zeynepnisaa78 aptamil comformil gaz ve kabızlık için geliştirilen mama, biz bunu kullanıyoruz fakat hangi mama kullanırsanız kullanın içine zeytinyağı katın
Zeynepnisaa78 Buse_arif12 bebelac çok sevdi içiyor günde birkez yapıyor kakasini normalde 2 3 yapardı
Zeynepnisaa78 Cikolat yetmiyor canım sabah emip bitiriyor uyuyor kalktığında yine aç ama benim sütüm olmuyor
[silindi] Zeynepnisaa78 emzirmeyi bırakmayın bebek emdikçe sütünüz artacaktır ne kadar emse o kadar iyi
Eda98 Zeynepnisaa78 bizim hastanede humana vardı bn bulamadım için aptamil aldm tadı ayni kabız olmadı ama ben çok az verdim