eymeninannesi3 Oğlum 9 aylık dişleri çıkıyor 5 6 gündür de kulaklarını çekiyor hataneler kapalı sadece acil bölümleri acıkmış 2 gundurde daha çok arttı tavsiyeleriniz varmı anneler
Muhasebeciana eymeninannesi3 ama bize doktorumuz tetagil granul onermisti dis huzursuzlugu icin birde zeytinyağinda 3-4 tane karanfil bekletin birkac saat o sekilde dis etlerine surebilirsiniz demisti o sekilde yapiyoruz dislerinden zoru oldugu zaman
Yasemin5807 eymeninannesi3 kendi sütünüzden 1 çay kaşığı damlatın.yada soğanı rendeleyin suyunu çıkarıp 1 çay kaşığı cocugunuzun kulağına damlatin kesin çözüm oluyor.annem çocukluğumdan beri yapar bana.hamileyken ilaç kullanamiyordum bunu yaptım 🙏
Metehan123 Cocugumda yok bende var koca insan beni uyutmuyo kulak agrisi cocugu hic dusunemiyorum bi acile gidin en azindan bisey damlatmayin kulagina cocugun kulak yani ben annemin cahilliginin cezasini cekiyorum
eymeninannesi3 Metehan123 Hastaneyi aradım bayramdan sonra getirin dedi pazarteside 9 aylık aşısı var zaten sağlık ocağınada gösterebilirim