Oykuaygun Emzik askılığı aldım ama demiri çok sert kolay açılıp kapanmıyor. Kabını da açtım mecbur. İade alırlar mı yada değişim yaparlar mı?
haziranin25i Oykuaygun görümcemin oğluna takım aldım yırtıldı gittik iade ettik herhangi bir sorun olmadı. Ben almazlar diyordum ama aldılar
mucizelerin_annesi Oykuaygun magazandan Internet üzerinden kıyafet almıştım.rengi çok kötü oldu iki yıkamada msj attım e bebek müdürlüğüne bana bir kod gönderdiler değişim yaptım sıkıntı olmadı ama
Minis E bebek bu konuda o kadar kötü ki muhtemelen almazlar. Hani kapalı kutuyu bile zor iade ediyorsun öyle bi hizmet politikasi
Miskokulu2 Ben takım almıştım bandanası düşmüş orda. 1 hafta sonra gidip değiştik fişini gösterdim değişim yaptılar sorun olmadı
Oykuaygun haziranin25i bende almazlar diye düşündüm aslında ama kullanılmıyor hiç Bi eşim açabiliyor o da zorla 😁
Fthnf_ Müşteri memnuniyetine dair Politikaları yok, paket açıksa almaz, iade süresi 1 gün geçse almaz, dandik bezlerinden şikayetçi olursun almaz. İlginçler.
[silindi] Fthnf_ alakası yok ben e bebeğin kendi markası baby me bezini kullanıyorum paketi açtık içinden 1 tane kullandık kucuk geldi bebeğime gittik küçük geldi dedik ve değişim yaptılar büyük paketi ve açılmamış paketi ile yapılıyor e bebek hemen hemen herşeyi iade veya değişim olarak alıyor
Fthnf_ [silindi] mesajı iyi okuyun lütfen ben iade yapmıyor demedim.müşteri memnuniyet politikaları yok dedim. o bezin koşulsuz şartsız iade hakkı varmış gibi gösteriyorlar,ama iade süresini geçtikten sonra götürün bakalım alıyor mu? Asla almaz.17 günlük kapanma dönemlerini bile iade süresinden düşmemiş komik bir mağaza kendisi. Yine de gitmiyormuyum, gidiyorum elbet. Garanti parçalar alıyorum sadece
[silindi] Fthnf_ siz e bebek dışında herhangi bir mağazadan biseyler alın bakalım iade süresi geçince aa bu bizim müşterimiz iade alalım veya değişim yapalım demez bunu hangi mantıkla söyleyebiliyorsunuz. Bende en çok BEZ hakkında yaptığınız yoruma sinirlendim dandik dediginiz bezi kullandınız mi acaba ?