Balogluum Merhaba , 8 ay 15 günlük oğlum var emerek uyudurdu asla uyumuyor tam uyumaya evresine geçerken ağlıyo kalkıp gidiyo arabayla gezdirmeye başkadık çaresizlikten uykuya dalarken kavga ediyor resmen ne yapmalıyım çözümü olan varmı😓
bayankitapkurdu Balogluum bizim de tam o aylarda başlamıştı uykuya direnme ,uykuya geçememe. Bir sure var onu dinletmeye başladım daha kolay uyumaya başladı. Şimdi 15 aylık hala dinletiyorum ve kendi uyuyor
Birceninannesi Balogluum uyku gerilemesi oluyo bu ayda çok normal. Kaç uyku yapıyor bebeğiniz? Uyku aralıklarını açmak istiyo olabilir 3 uykudan 2 uykuya geçmek istiyo olabilir
AslihanElif Balogluum 8 ay 16 günlüğüz aynı durum bizdede var dişi geliyor ona yoruyorum gündüz 2 uykuya geçtik. Yatağa koyuyorum döne kalka uyumaya çalışıyor ellerimi üstünden çekmiyorum seviyorum popoya pat pat uyuyor yatarak emziriyorum zorlamıyorum diğer türlü çok ağlıyor 😢
Birceninannesi Balogluum 5 gün üst üste 2 uyku yaparsa artık hazır demektir. Bir de öyle deneyin. Ayı itibariyle artık geçebilir 2 uykuya daha verimli uyur
AslihanElif Balogluum çok hareketli bide nasıl yorulmuyo anlamıyorum valla 😂 7. Aydan beri böyle post açmıştım hatta geçmiyo heralde alışıyosun😅