OyaGny Bebeğim birkaç gündür kakasını yapmıyordu bugünde yeşil kaka yaptı önce daha koyuydu tekrar yaptı rengi açılmıştı biraz neden olur acaba yeşil kaka ? Ferrum kan damlası kullanıyoruz ama hiç böyle olmamıştı dünde bal kabağı verdim her zaman olan şeyler dışında 😣
Cagla1903 OyaGny Yeşil Kaka Kulak Ağrısı Olunca Oluyor Diyorlar Ama tam bilmiyorum Siz Yine de Takip Edin Kulak Ağrısı felan çekiyor mu diye
Cigdemce OyaGny bizim de yeşil oluyor arada. Kaka testi verdik temiz çıktı. Üsütüyor olabilir yada yediğiniz sebzelerin rengi falan. Korkmayın bence ben çok alıştım yesil kakaya😀
Hum34 Doktor sadece siyah kaka ve kanlı şekilde olursa kork demişti bana. Sebze ağırlıklı beslenirsem ve beslersem benim kızımında kakası öyle oluyor ☺️ Korkmayın , inşallah bir şey olmaz.
Yigitannesii OyaGny mama kullaniyorsaniz mamada yesil kaka yapar. Birde usutmus olabilir eskiler oyle der
Burrcin OyaGny canı kan damlasından dolayo bizde de durum aynı hatta ben korkmuştumhasta mı oldu diye de hayır kan damlası demir ilaçları bebeğin kaka rengini değiştiriyormuş 😙
[silindi] Kan damlası kullanmaya başladığımdan beri kahverengi kaka koyu yeşile döndü doktorum sorun yok normal dedi aklınızda bulunsun
OyaGny Burrcin ama canım biz bayadır kullanıyoruz ilk defa yaşadık böyle bi durumu 1 buçuk aydır falan kullanıyoruz
OyaGny Cigdemce hahahaha bu aralar öyle bişey oldu ki hiç sebze yemedim ama ben grip olmuştum oğlumun da şuan burnu akıyor belli dediğiniz gibi üşütmedendir