gizemhifanur Mama yerine devam sütü kullanan var mı tokluk süresi nasıl çocuk doyuyor mu gerçekten artik zorlanmaya başladım mama 140tl olmuş çok zorlanıyorm
gzdalidmr gizemhifanur ben 3 numara hipp kullanıyorum oğlum 17 aylık ne yaptıysam süt içiremedim zaten mamayıda günde 2 kere içiyor sabah kalktığında akşam uyumadan onun dışında katı gıda ve emiyor sürekli
Deletedmom0099 gizemhifanur günde 200 mlden fazla içerse kansızlık yaptığı için ben sabah uyanınca mama yerine 200 cc milupanın devam sütünü veriyorum. normalde yatmadan önce de mama içiyodu onun yerine de biberonun icine kasık maması yapıyorum. mamanın bitme süresi uzadı böylece.
0909 gizemhifanur marketlerde çok çeşit süt var hangisini kullanmak uygun ve faydalı bir fikri olan var mı?siz neler kullanıyorsunuz
gizemhifanur Deletedmom0099 milupa nerde satılıyor direk 200ml biberona koyup mu veriliyor kaynaması filan var mı sütun
gizemhifanur 0909 hiç kullanmadım ben 6aydan sonra hep formül mama içti şimdi devam sütü arıyorum günde 3 kere içiyor 220 içiyor mama hemen bitiyor
Gizemgnsyagci Ben gizemhifanur bebivita Karşı komşum kullanıyor üretici firma hipp olduğu kutusunda yazıyor 500 gram olarak satılıyordu