SeDef5 Merhaba 1 yaşındaki bebişimin kilosu normale göre az lütfen bana kilo aldıracak önerilerde bulunur musunuz. Hala pütürlü yiyecekler yiyemiyor hemen kusuyor lütfen ona göre öneride bulunursanız çok sevinirim
busgokalp SeDef5 ilikli kemik suyuna sebze çorbaları,muzlu irmikli yulaf ve pekmez koyduğunuz muhallebiler,yumurta,peynir bunlar kilo aldıracak sağlıklı şeyler. Kaç kilo bebeğiniz acaba?
Satgiray SeDef5 bu skntı ben de de var canım ek gıda yemiyor yeni yeni yemeye başladı sizinki de emiyor mu
Tatlim SeDef5 kandaki demir değeri nasıl acaba? Eğer düşükse bir demir damlasi kullanın. Onun haricinde benimki muz ve avokado seviyor çerez veriyorum meyvesine karıştırıp. Tarhana çorbası sık içer . Probiyotik mayayla yoğurt mayalarim Ve her gun hem protein hem sebzeli bir yemek yapıp yediririm. Haftada bir de balık yer. 14 aylık 16.5 kg 90 cm . Vitamin olarak doktorumuz nutrigen Supra vermişti bize. Balık yağı haftada bir balık yediği için önermedi o yüzden kullanmıyorum.
SeDef5 busgokalp bebeğim 8 kilo henüz hiç muhallebi yedirmedim bir kaç kere denedim kustu bende korktum nasıl yapabilirim midesi bulanmayacak şekilde hemde yararlı bir muhallebi bilmiyorum
busgokalp SeDef5 bir yaşını geçtiyse eğer yarısı su yarısı süt bir su bardağı 1 yemek kaşığı irmik 1 yemek kaşığı tam buğday unu veya ruşeym pişirin sonrasında içine biraz muz edebilirsiniz birazda pekmez
tugcsa SeDef5 ben vitabiol surup kullanıyorum 3 akşam saati saatine verdim iştahı açıldı ,ayrıca vitamin zaten hiç bir yan etkisi yok
SeDef5 busgokalp yok yulaf için demiştim onu ama irmikli verdiğiniz tarifi tarif ettiğiniz şekilde yapıp deneyeceğim teşekkür ederim
SeDef5 tugcsa söylediğiniz şurup tam olarak ne işe yarıyor doktora sormadan alsam bi sakıncası olur mu ? Herhangi alerjin birşey falan olma ihtimali ?
tugcsa SeDef5 ben danışmadan aldım kontrolünde söyledim kullan bi yan etkisi olmaz dedi , iştahını açtı bu vitamin ve bebeğim ayına göre zayıftı bunu kullanınca toparladı
Alyaa_43 SeDef5 hünnap keçi sütlü bebe bisküvisi var ben ondan veriyorum 200 300 gr aldı içine muz şeftali nektari ahu dudu elma rendesi yapıyorum sırayla içine katıyorum öğün arası veriyorum ister karışım yapın ister bisküvi içine muz deneyin sırayla deneyin tabi bunlardan birine alerjisi yoksa
SeDef5 Alyaa_43 doktorumuz bebe bisküvisini önermiyor hepsinde çok yoğun katkı olduğunu hiç alıştırmamam gerektiğini söyledi o yüzden hiç denemedim